YAMAHA PSR A2000 - Kaç Kadeh Kırıldı

• Konbuyu başlatan zorty55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 6K
Cevap: YAMAHA PSR A2000 - Kaç Kadeh Kırıldı

Ağzına yüreğine sağlık kardeşim a.2000 hakkında düşüncelerini yazarmısın düğün nişan gazinoya gidermi setle beraber nekadar fiyatı pa800mü alalım yoksaki samsuna selamlar

çok güzel çalışma tebrik ederim a2000 saoundunu merak edenlere çok güzel bir örnek olmuş.
bu aletle düğün,gazino,bar heryerde çalınır.

Ağzına yüreğine sağlık kardeşim a.2000 hakkında düşüncelerini yazarmısın düğün nişan gazinoya gidermi setle beraber nekadar fiyatı pa800mü alalım yoksaki samsuna selamlar

Abi aletin özellik ve saund bakımından PA800'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.. En azından ben öyle düşünüyorum.. Ben yıllardır Korg aleti kullanıyorum fakat hiçbir seti ile beni tatmin etmedi ve kısıtlı şekilde kullanabiliyorsun.. Sorarsan şimdi bu halde A2000 de beni tatmin etmiyor ama setin çıkmasıyla birlikte büyük bir patlama olacağı tahminindeyim.. Ben de set çıkınca almayı düşünüyordum fakat setin çıkmasını beklemektense bir yandan orgu tanımak üzerinde uğraşmak istedim, Yamaha A1000 ritmlerini falan okutabiliyorsun.. onları düzenlersen set çıkana kadar idare eder bişey yaparız diye düşündüm.. Senin tercihin ne olur bilmem ama ben PA800'ü de kullandım beğenmiyorum..

sound ve kalite işte budur gözünü seveyim yamaha senin.paylaşım için teşekkürler...

Kardeşim çok güzel yorumlamışsın,hakkını vermişsin,tebrik ediyorum.Başarılarının devamı dilerim...YAMAHA A2000 sound bakımından şuanki piyasadaki en iyi alet,hak ettiği yere gelecekdir.

frden slmlar gercek her seyi ile 4x4 olmus okuma parca secimi ve muzik yamaha dunyada ilk sirada kalite acisindan bunu tr de anliyor artik su setler falan cikarsa tyros ve a2000 or700 serileri turkiyeyi yikacak buna emin olun

cok güzel bir tanıtım olmuş almak isteyen lerde hüç düşünmesinler inşallah sette cıkarsa tadından yenmez ben düğünde kullanıyorum saund mükemmel birazda cözersen zaten harika bir alet

çalma şekli aleti öne çıkarmada çok önemli, eline sağlık

ellerine ağzına sağlık hocam,çok güzel okumuşsun ve çalmışsın,