Yamaha PSR A2000 Paketleri

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 10K
Cevap: Yamaha PSR A2000 Paketleri

Şu dilsiz kaval ve meyi gerçekçi bir şekilde yakalayabilseler ah ah

or 700 v2 plusun meyi çok güzel zaten bi meyini bir de edi zurnasını beğeniyorum

zurnayı dinledim güzel ama ney pek tutmamış gibi ama meyi dinleyemedim.

merhaba,

demolari dinledim sesler inanilmaz guzel, latin demosundaki gitar. french musette
mukemmel ornegin.

A2000 donamimina bakildiginda s710 uzerine insa edilmis gibi duruyor.

Sanirim yurt disi bazi inrenet sitelerinde satilmaya baslanmis. Turk sesler emo muzikten alinmis.

dore muzik e sordum. klavyeden haberi yoktu onlarin ben sordugumda. cok uzucu bir durum. demolari dinlemelerini tavsiye ettim .

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya arkadaşlar ben birtürlü beceremedim indiremedim siteden allah rızası için inidireniniz varsa burda bizimlede paylaşabilirmi rica etsem :(

bende sesleri inceledim sonradan yüklenen sette sesler kulağa hoş gelmiyor kendi üzerindeki sesler daha başarılı kaliteli sampleler üzerinde çalışma yapılırsa piyasayı süpürür herşeyden önemlisi kit zengiliğinin olması farklı farklı kitler yapılsa alet kendini açar zil gibi olur

ben bu paketi hiç bir şekilde ücretsiz indiremiyorum, bir kod girmek gerekiyor sanırım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı ? cihaz sıfır daha yeni aldım.

orgun kutusundan çıkan klavuzlara bak kağıtları atma oralarda bir şifre falan olması lazım onunla girip indiriliyor galiba

orgun kutusunun üzerinde kocaman yazıyormuş ya hiç dikkat etmemişim :)