Yamaha PSR A300 Anket !

Cevap: Yamaha PSR A300 Anket !

can abi a300tr ile program vs yapmak çok zor artı kullanımı kolay değil sanırım numaralardan sesleri falan seçiyorlar bence sizin gibi bir üstat daha prof. cihazlara yeni işlemler yapmalı hiç değilse kullanımı daha kolay olan ne bileyim ekranı büyük ses ritim seçimi kolay olan daha iyi cihazlara yapmalısınız.

a300 kullanıcılarının çok para bağlayacağını sanmam bu iş için .. eğer uygun fiyatlı olursa 100-150 lira filan herkes taktırır çipi

CAN HOCAM ŞİMDİDEN SİZE SONSUZ DESTEK BEN DE A300 TR KULLANICISIYIM.bU CİHAZ DA GERÇEKTEN ÖNEMLİ ORANDA SES EKSİĞİ VAR RİTİMLERE DİYECEK YOK
SONRADAN YAZILAN TÜM TÜRK RİTİMLERİNİN HEPSİ ÇOK KALİTELİ EĞER SESLER
DE ARTTIRABİLİRSENİZ CİHAZ GERÇEKTEN KENDİ SINIFININ EN ÜSTÜNDEKİ YERİNİ KİMSEYE BIRAKMAZ
A 300 TR DE GÖRMEK İSTEDİĞİM SESLER EN BAŞTA KALİTELİ BİR ZURNA,TR KLARNET,İYİ BİR ALTO SAX.
YAYLI .BALABAN,NORMAL BAĞLAMA TR KEMAN ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARINIZDA SONSUZ BAŞARILAR

İnşallah gerçekleşir bu proje...
uygun fiyata 2. el bir a300 bulup at-3'ümün üzerine koyarım yani :)
elimdeki klavyeyi yarı fiyatına elden çıkarıp zarar etmektense uygun fiyatlı ve yükseltilmiş performansıyla a300ü ikinci klavye ile kullanmak gayet mantıklı olur kanımca...

Can Bey;

Bu gidişle klavye dünyasında bir halk kahramanı olacaksınız.. Böyle çabaları takdir ve tebrik etmek lazım.. Eğer böyle bir çalışma yaparsanız karşılığını ne kadar alırsınız bilemiyorum ama a300 kullanıcılarının sayısının artacağı kesin.

Kolaylıklar dilerim.

selamlar arkadaşlar a300 tr nin v2 si ile düzü arasında ne fark var bilen var mı acaba

tavsiye edermisin nasıl bi cihaz evde kullanım için

Benim ilk orgum a300tr v2 oldu öğrenme açısından ve çalma açısından ideal bi alet hocam o fiyata tavsiye edilebilcek en iyi org.

Benim ilk orgum a300tr v2 oldu öğrenme açısından ve çalma açısından ideal bi alet hocam o fiyata tavsiye edilebilcek en iyi org.

bi org hevesi sardı beni a300 tr almayı düşünüyorum yada a 1000 tr mi alsam başlangıç için yeter mi diyorsun