Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
alette koma kayması yok yeni çıkan versiyonlarda bu sorun helledilmiş istediğiniz tuşa koma verebilirsiniz ...
bende 2 gün önce aldım acaba yeni yazılım yüklümü hocam nerden kontrol edebiliriz koma olayını ?
Arkadaşlar Alet A1000 ve A2000 ritimlerini okuyor bende 1 aydan fazladır kullanıyorum türk paketini yükledim artı olarak usb den ritim okutuyorum 8x8 toplamda 64 registry hafızası var function tuşuna basılı tutarsanız direk olarak koma menüsü geliyor midi dosyalarınıda song tuşuna basarak okutabiliyorsunuz bunun dışında akustik bağlama elektro bağlama zurna mey ney kanun ud yaylılar gibi birçok türk enstrumanı var adaptörlü olması eksilerinden biri ve sample hafızası kapalı yani yamaha bir set yaparsa ordan enstruman yüklenebiliyor fakat biz istediğimiz gibi reg ses falan atamıyoruz ama benim gibi evde amatörce kullanan biri için fiyatı ve kullanımı açısından ideal bir alet.