Yamaha psr s950 aldım

windman1981

TM 2014 Demo Yarışması İkincisi
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA PSR S-950
Merhabalar herkese. Uzun zamandır klavyesiz aranızdan uzaktım. Bugün do re müzikten sitemiz üyelerinden değerli İlhan abimiz in aracılığı ile s950 aldım. Umarım yarına kargo ile elime ulaşır. Kısaca uzun bir aradan sonra Yamaha dan yine vazgeçemedim. İnşallah meslek işlerimizden fırsat buldukça aranızda olacağım ve paylaşımlarda bulunacağım. Herkese saygılar selamlar.

Cevap: Yamaha psr s950 aldım

hayırlı uğurlu olsun abi güle güke kullan, demolarını beklıyoruz.

hayırlı olsun çok güzel bir alet almışsın.Real drum kitlere bayılacaksın:)

Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın.

Hayırlı olsun, nekadar mal oldu hocam, birde emo usb alacakmısınız. demolarınızı bekliyoruz. S950 çok güzel bir org ve ilginç özellikleri var. Şu real drum olayını çok merak ediyorum. Alet elinize geçince detaylı yorumlarınızı bekleriz...

Teşekkurler. Emo usb almayı düşünüyorum tabiki. Yarın alet bir elime ulaşsın detaylı inceler yorumlarımı aktarırım.

Sehpa ve çantası hediye. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayırlı olsun.

hayırlı olsun kardeşim.alet gelince yorumlarını bekliyoruz.bende alıcam ama malum fiyat çok pahalı.

Teşekkürler. Fiyat pahalı. Kıydık artık paraya. :) 2 nci el tyros 3 de alınabilirdi aslında bu paraya. Ben sıfır alet almak istedim. Yarın cihazı kargodan alacağım. yalnız hafta sonu görevdeyim. En geç çarşamba gününe kadar yorum ve demolar eklerim.