Yamaha psr s950 aldım

Cevap: Yamaha psr s950 aldım

hayırlı uğurlu olsun ALLAH banada nasip etsin amin...

hayırlı olsun kradeşim :)

hayırlı olsun kardeşim...a2000'den s950'ye terfi etmek niyetindeyim bir süredir...burada yayınlayacağın demolar benim durumumda olanlar için özellikle önemli...paylaşımlarını ve inceleme sonuçlarını bekler; saygılar sunarım...

Merhabalar herkese. Uzun zamandır klavyesiz aranızdan uzaktım. Bugün do re müzikten sitemiz üyelerinden değerli İlhan abimiz in aracılığı ile s950 aldım. Umarım yarına kargo ile elime ulaşır. Kısaca uzun bir aradan sonra Yamaha dan yine vazgeçemedim. İnşallah meslek işlerimizden fırsat buldukça aranızda olacağım ve paylaşımlarda bulunacağım. Herkese saygılar selamlar.

hayırlısı olsun, güle güle kullanman dileğiyle... s950 ile yapacağın güzel çalışmaları bekliyoruz.

Hayırlı olsun...

Merhabalar. Demo bölümüne cihazı merak edenler için 3 tane farklı tarz ufak demo ekledim. Aleti bugün biraz kurcaladım. Sound inanılmaz geldi kulağıma. Batı sesler, üflemeliler, gitarlar, audio ritimler harika. Ancak audio ritimlerin sayısı az. Oriantel paketide yükledim. Türk-Yunan sesler ve ritimleride gayet temiz ve güzel. İyi ki almışım dedirtti bana. :)

darısı bize kardeşim.tekrar hayırlı olsun en az 5 sene kullanırsın bu aleti artık.birde vocal harmonyler nasıl mikrofon takıp denedinmi hiç onlarıda merak ediyorum.

Tekrardan teşekkürler.inşallah size de kısmet olur almak. Vokalizeri deneyemedim. Hafta sonu bir mikrofon alacağım. Demo eklerim tekrar.