Yamaha Psr9000 Zurna Sesi Dinle

• Konbuyu başlatan hkmuzik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 69
  • Görünümler : 22K
eline sağlık güzel çalışma zurna güzel olmuş arada giren elektroda güzel tekrar emeğine sağlık...

herhalde derdimi tam anlatamamışım.ben bu aletin ses ve ritimlerinin çok ii olduğunu,ancak bu işten anlayanların işine yarayacak bir alet olduğunu belirtmiştim.yani orgu sadece çalmayı bilen onu proğramlamayı set yapmayı bilemeyenler için kullanımı zor olduğunu söyledim.olumsuz yanlarını sayarsak bu aleti geçen sene 1000 tl.ye bıraktılar almadım.yine karamürselden bir arkadaş 1400tl.ye satıyor.yani aslında satılamıyor.biryerde alan son sahibi oluyor.ben 26 kilo olduğunu ilk defa duydum.ben düğüncü filan değilim.daha doğrusu ekonomik olarak yıllar önce bunu aştım.beni tanıyanlar bilir.o işleri size bıraktım.pa60 ı da 2500tl.ye sattım.buyrun burdan yakın.biri 1000-1400tl,pa60 2500tl.dalga geçerken acı gerçeği görün.pa60 da kart yeri açıldı,kart hariç fiatı bu dediğim.isteyen inanır,istemiyen kadir inanır.he he....

pa60 ı da 2500tl.ye sattım.buyrun burdan yakın

selam şimdi kardeş bu cümleni tüm türkiyeye söyle kaç kişi inanır bilmem şahsen ben inanmadım yamaha yı şu zamanda dinlemediğin pek açık burda ayrıca hakan kardeşimizin yaptığı emeğin yorumunu yapıyoruz tabi sen beğenmemiş olabilirsin valla ben beğendim sırf bu set yüzünden 1500 tl yede yamaha psr 9000 i aldım gayet menunum aletin 26 kilo olması önemli değil benim için işlevi daha çok önemli saygılar sevgili arkadaşım...

evet kartlı pa60 ı 2500tl.ye sattım.ama alet sıfırla aynıydı.ayrıca beğenmedim diye birşeyde söylemedim.demekki anlama zorluğu yaşıyoruz burda.yazımı daha dikkatli oku kardeş.ben yamahanın düşmanı da değilim.hangi malların piyasada daha iyi iş yaptığını burda anlatmaya çalıştım.gerisi size kalmış.ister aaaal ister alma.bu konuya burda nokta koyuyorum.orgunu güle güle kullan.iyice bir konuyu anlamadan da bana burda alet savunması yapma.benim anlatmak istediğim bir alet alırken bazı gerçeklere ışık tutmaya çalıştım.sitenin de amacı konuları tartışıp üyeleri bilgilendirmek değil mi.konuyu hemen yamaha slahşörlüğüne çevirmeyin.herkes fikrini söylemekte özgürdür.bunlar da benim düşüncemdir ve kimseye de hesap vermek zorunda değilim.konuyu mahalle çocukları gibi tartışmak yerine daha akedemik olarak tartışmayı tercih ederim.zaten çoğunuzun yaşında oğlum var.ben gene de hangi alet olursa olsun fikrimi aslanlar gibi söylerim.kimseden de korkum yok.elbette söylediklerim alet adları önemli değil herhangi bir aleti eleştirdiğim zaman elinde bu aletten olanlar ile,bu aletten para kazananlar rahatsız olurlar.bakın marka vermiyorum burda.kısaca sözkonusu aletin sesine,özelliğine ve de hazırlanan set ine hiçbirşey diyemem.benim diyeceğim aletin fiziksel olarak kullanım zorluğu ve ikinci el satışının çok zor olduğu.yedek parça bulma problemi.herhalde gene anlamayan olursa bence bir beyin cerrahına muayene olsun.saygılarımla.....

Tartışma kapanmıştır arkadaşlar, herkezin yorumları için teşekkür ederim.

paylaşım için çok teşekkürler,bütün demoları dinledim hepsi çok güzel,saygılar...

psr 9000 ses setleri var nasıl yükleyebilirim yarsımcı olursanız sevinirim