yamaha s970

• Konbuyu başlatan umitpa1x
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 63
  • Görünümler : 19K
Cevap: yamaha s970

Abi cihazların fiyatı nedir bulamadım bir türlü 970 ile 770 in

7bn tll sifir faturalı garantili elimde mevcuttur.... 0535 688 6171

Su an baya asar beni abi saolasın

selam
Arkadaslar psr s950 de kullandigim emo usb psr s970 de calismadi bilginiz olsun. alet sadece ppi formati okuyor. Salim hocadan aldigim seti expansiyon manager ile direk olarak ppi formatina cevirip yukledim hersey sorunsuz calisiyor. Ama emo set ile ilgili yazdim ingilizce yamahamusicsoft adreslerine bu set sadece t5 icin yapildi dediler. Emrah hocayada yazdim konuyla alakali henuz cevap alamadim. Emo set kullanmak isteyenler su an icin yamaha psr 970 bende emo set icin buyuk haal kirikligi oldu onun disinda naim akbas set kullananlar cekinmeden alip seti yukleyebilirler. Birde t 4 de usv ve usd leri kendi olusturduklarinizi gormuyor alet. Emo set icin alacak olanlar ki benim niyetim naim set ve emoyu birlestirerek expansiyonda kullanmakti su an icin boyle biir sansiniz yok cunki emo set veya usbsi calismiyor psr s970 de. Emo set icin pa900 almak zorunda kaldim ve 970 i tekrar elden cikarmamak icin sabirimin haddindeyim, S950 nin yaptigi isi usb den set okuma isini 970 yapmiyorr komik..
sevgi saygilar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yamaha yine yaptı gıcıklığını. Yani elimizde emo usb gibi bi hazine var kullanamıyoruz. Yazık ya...

emo set s970 de calişacak a3000 nin cıkmasını bekleyecezz ben emoyla goruştum.. s970 uyarlamasini yapip oyle yayınlanacak sanırım a3000 le beraber gelecek s970 emo setide...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abi A3000 diye bir cihaz a2000 ile aynı kasaya benzermi olurki ,950 ile 970 cok benziyor birbirine, merak ettim sen soleyince, ilk defa duydum a3000 i =))

arkadaşlar yamaha nın bu yeni klavyelerini yine dore müzik mi satıyor.distrübütör kimdir.s970 ve s770 fiyat bilgisi verebilirmisiniz .maalesef nette bile pek fiyat ve bayi bilgisi yok

s970 do-re dee mevcuttur... ben arayip sordugumda 7750 tl peşin para taksitli 8500tl istediler... 770 henuz trr yee gelmedi... sadece 970 geitrtmişler oda 4ad.. :) dortun biri bende...

Hocam tesekkurler Yamaha s 970 bilgileri icin , elinize saglik , ama resimde sizin onunuzde pa3x var galiba ?