Yamaha Türkiye Görev Değişimi

Cevap: Yamaha Türkiye Görev Değişimi

hayırlı olsun

Inşallah sampling editör programnı da son kullanıcıya verirler elinde olmayan arkadaşlardan belki ortaya güzel bişey çıkarırlar

hayırlı olsun.umarım iyi işler çıkar bu durumdan...

hadi hayırlısı olsun.umarım bizim için daha güzel şeyler olur.belki fiyat politikalarıda böylelikle değişmiş olur.
arkadaşlarında dediklerine katılıyorum bu işi bilen kişilerle çalışılırsa bizim için çok iyi olucak heleki bu kişiler salim ve batuhan olursa.

bu saatden sonra isterse bizim köyde bayilik açsın çoğu kişi gibi benimde yamaha bitti.

Tüh!! Ne güzel do re müzik milleti kazikliyordu..adamlar ekmeğinden oldu..

Yamahaya tövbe ettim, hele o yediğim kazıktan sonra.... Yamaha hiç bir zaman Türkiyede Korgun geldiği noktaya gelemeyecek, gerek fiyat politikası,gerek ürettiği 2000 euroluk aleti bile kullancıya açmaması olsun.. Yamaha kullandım yıllarca ama pa800 e geçince ne kadar boş geçirdiğimi anladım yıllarımı... a2000 kötü aletmi ? kesinlikle hayır, saçma sapan yamaha prensipleri kullanıcıya açılmaması vs gibi nedenlerle aletin kaderine terkettiler.. sadece emo müzik,salim-batuh abu ile olacak iş değil..herkes kendi zevkine göre aleti şekillendiremedikten sonra o alete verilen paraya yazık,bu yazımı kimse yanlış anlamasın Yamahayı gerçekten seviyordum ama yaşadıklarım ve aleti satarken bile binlerce lira zarar etmiş olmam artık yamahaya karşı cok farklı bakmama neden oldu.. bundan sonra Korgtan başka dünya yok bana ve benim gibi düşünen yüzlerce arkadaşlarıma (Facebook a2000 grubu) ...

Doğru diyosun kardeşim , açık olmaması çok tuhaf.Hadi adamlar kendileri ses çıkarıp satsalar tamam diyeceğim de.Bizlere neden engl oluyolar anlayamıyorum.Ama ginede belli bir yamaha kitlesi var.bende yamaha kullanıyorum.her iki aletın de birb,rler,ine ağır basan bırcok yönü var.