..::Yamaha Tyros3 Set::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görünümler : 13K
Ellerinize emeğinize sağlık.ritmleri tyros 2 de de kullanabilir miyiz acaba?

paylaşım ıcın saol yamahacılara hayırlı olsun

Cevap: ..::Yamaha Tyros3 Set::..

teşekkürler abey. ellerine sağlık.

yamahanın kaderi bu olsa gerek.ilgisizlik deyim.bakalaım gelecek yıllar neler gösterecek.

Yamaha'nın Kaderi Allah'ın Elinde ;)

BaTuH..

daha önce tyros ritim ve drum kitlerini indirmiştim...gerçekten süper...bu işte son nokta kesinlikle...elimde hemen hemen tüm klavyelerin kitleri var (user kitler hariç)...ama dediğim gibi tyros en iyisiydi...

şuan üzerinde çalışmakta olduğum bir org-synti projem var....aklımdan geçen sadece tyros ritimlerini çalmak ve okutmak...

projem tamamlanırsa ritim ve sample sahiplerinin özelikle salim abinin izni olur mu acaba??

daha önce tyros ritim ve drum kitlerini indirmiştim...gerçekten süper...bu işte son nokta kesinlikle...elimde hemen hemen tüm klavyelerin kitleri var (user kitler hariç)...ama dediğim gibi tyros en iyisiydi...

şuan üzerinde çalışmakta olduğum bir org-synti projem var....aklımdan geçen sadece tyros ritimlerini çalmak ve okutmak...

projem tamamlanırsa ritim ve sample sahiplerinin özelikle salim abinin izni olur mu acaba??

Siz Hangi Ritmlerin İzninden Bahsediyorsunuz?

salim abinin kendi payşalımıydı..ayrıca t2 seti vardı...muhtemelen salim abiye ait...ayrıca yine bu konuda verilen ritimler için de aynı şey söz konusu...

kültür bakanlığından bandrol felan alınmadığı için yasal hakkının olmadığını biliyorum..fakat emeğe saygısızlık etmek istemem...izin vermezseniz kullanmayacağım...