- Enst.
- korg pa900 yamaha s970
Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.
ruhii gönülden destekliyorum sizi tek 1 ses atabilmek bile buyuk bir başarıdır.. sizi eleştirenler olacaktır yolda yururken önünüze taş cıkacaktır hatta taş atanlar olacaktır vaz gecmeyin... yamahaya bunca zamandır desteğini esirgemeyen sayın can başar üstad ne olur artık güldürün yüzümüzü siz bu işi zaten aşmişsinizdir arkadaşa takıldığı konularda yardımcı olsanız. bizi bunca zarara uğratan do-re nin acısınıda birnebze hafifletir.. bende v2plus emo usb var aletten gercekten memnunum ama kapalı olması gercekten sıkıyor beni bazen değişik sesler atmak istiyorum alete özellikle benim gibi ev kullanıcıları hep aynı sesler sıkıyor piyasada bi dunya sample var pa1x yukluyorum ama a2000de de o sesi duymak istiyorum.. tekrar başarılar....
Gelmez ise niçin konuya cevap yazdınız? Siz bekleyip niçin görmeyi tercih edenlerden değilsiniz? Hikaye olan nedir? Hikaye ise niçin buraya bir konu açıp, uğraşıldığını sizlere paylaşalım? Doğru dürüst okumadan, anlamadan, ne olduğundan dahi zerre kadar haberi olmayan şahsınız bu konuda üslubuna dikkat etmeli! Hikaye olan sanıyorum ki sizsiniz... Hikaye ise lütfen bu konuya cevap yazmayın ki konu sapmasın....
Ben aynen katılıyorum dediğiniz şahsa cevabını verdim, kendisinden ayrıca yardım bile bekledim ancak herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Konuyu iyice okuyup anlayın sonra cevap vermeyi deneyin, ancak üsluba uygun şekild! Çoluk çömbelek gibi, "Aynen katılıyorum sanahikaye gerisi gelmez ıvır zıvır gibi gereksiz yorum yapmayın ki, klavyenizin tuşlarına yazık vakit kaybetmişsiniz...
Mesela ben şahsınız için şu an 4 dakikalık bir hayatta zaman kaybı yaşadım ne yazık...
Ayrıca tekrar size cevap vermek istemiyorum!...
ruhii gönülden destekliyorum sizi tek 1 ses atabilmek bile buyuk bir başarıdır.. sizi eleştirenler olacaktır yolda yururken önünüze taş cıkacaktır hatta taş atanlar olacaktır vaz gecmeyin... yamahaya bunca zamandır desteğini esirgemeyen sayın can başar üstad ne olur artık güldürün yüzümüzü siz bu işi zaten aşmişsinizdir arkadaşa takıldığı konularda yardımcı olsanız. bizi bunca zarara uğratan do-re nin acısınıda birnebze hafifletir.. bende v2plus emo usb var aletten gercekten memnunum ama kapalı olması gercekten sıkıyor beni bazen değişik sesler atmak istiyorum alete özellikle benim gibi ev kullanıcıları hep aynı sesler sıkıyor piyasada bi dunya sample var pa1x yukluyorum ama a2000de de o sesi duymak istiyorum.. tekrar başarılar....