Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Gelmez ise niçin konuya cevap yazdınız? Siz bekleyip niçin görmeyi tercih edenlerden değilsiniz? Hikaye olan nedir? Hikaye ise niçin buraya bir konu açıp, uğraşıldığını sizlere paylaşalım? Doğru dürüst okumadan, anlamadan, ne olduğundan dahi zerre kadar haberi olmayan şahsınız bu konuda üslubuna dikkat etmeli! Hikaye olan sanıyorum ki sizsiniz... Hikaye ise lütfen bu konuya cevap yazmayın ki konu sapmasın....

Ben aynen katılıyorum dediğiniz şahsa cevabını verdim, kendisinden ayrıca yardım bile bekledim ancak herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Konuyu iyice okuyup anlayın sonra cevap vermeyi deneyin, ancak üsluba uygun şekild! Çoluk çömbelek gibi, "Aynen katılıyorum sana :D hikaye gerisi gelmez ıvır zıvır gibi gereksiz yorum yapmayın ki, klavyenizin tuşlarına yazık vakit kaybetmişsiniz...

Mesela ben şahsınız için şu an 4 dakikalık bir hayatta zaman kaybı yaşadım ne yazık...

Ayrıca tekrar size cevap vermek istemiyorum!...

ruhii gönülden destekliyorum sizi tek 1 ses atabilmek bile buyuk bir başarıdır.. sizi eleştirenler olacaktır yolda yururken önünüze taş cıkacaktır hatta taş atanlar olacaktır vaz gecmeyin... yamahaya bunca zamandır desteğini esirgemeyen sayın can başar üstad ne olur artık güldürün yüzümüzü siz bu işi zaten aşmişsinizdir arkadaşa takıldığı konularda yardımcı olsanız. bizi bunca zarara uğratan do-re nin acısınıda birnebze hafifletir.. bende v2plus emo usb var aletten gercekten memnunum ama kapalı olması gercekten sıkıyor beni bazen değişik sesler atmak istiyorum alete özellikle benim gibi ev kullanıcıları hep aynı sesler sıkıyor piyasada bi dunya sample var pa1x yukluyorum ama a2000de de o sesi duymak istiyorum.. tekrar başarılar....

perganon hocam başarılar dilerim. eğer muvaffak olursanız büyük bir iş başarmış olacaksınız.

Merhabalar dostlar, Yamaha için şu anda çalışmalarım devam ediyor sakın yarı yolda bıraktığımızı düşünmeyin. An itibari ile Yep uzantısını S650 den A2000'e - A2000'den de S650'ye çevirme şekli ile bir gelişmemiz daha var. Nacizane çalışmalar sürmekte. Hepinizin beklediğini biliyorum, PSR Tutorial forumunda da konu hayli detaylanarak Muller tarafından bilgiler verilmektedir. Bende sizlere bu bilgileri buradan paylaşıyor ve konu hakkında gelişmeleri aktarıyorum.

Şimdiden destek veren tüm dostlara teşekkür ederim.

bu iş olursa yamaha 2000 i alırım kesin

çalışmaları merakla bekliyoruz iyi çalışmalar

inşallah başarılı olursunuz.. aslında bunu Yamaha'nın yapması gerekirdi diye düşünüyorum, sadece Türkiye'de değil avrupalı kullanıcılar da expansion pack leri beğenmiyolar her kullanıcı kendi zevkine göre seslerle donatmak istiyo klavyelerini.. şu an ne aşamadasınız bilmiyorum ama bittiğinde ben de istiyorum programı kullanmak:):)

eğer bir editör çıkarılırısa ,

bize ve kullanıcılara en fazla gerekli olan iki şey;

1) vioce & drum elementler arası velocity switchlemesi
2) 127 ya da 76 drum kit dizilimi...

çalışmalarınızda başarılar...

eğer bir editör çıkarılırısa ,

bize ve kullanıcılara en fazla gerekli olan iki şey;

1) vioce & drum elementler arası velocity switchlemesi
2) 127 ya da 76 drum kit dizilimi...

çalışmalarınızda başarılar...

Teşekkürler,
Değerli Salim üstadım, konuya açıklık getirmek gerekirse, Tyros 4 Voice Editor genel yapısı cidden güzel görünüyor buna benzer bir yapı düşünüyoruz ancak sorun şu ki; Kit dizilim başlangıcını C#0 ataması üzerinden yaparsak, bildiğim kadarı ile A2000 ve S650 C1'den başladığı için key bunu tanımayacak. Bunu bizzat deneyemedim ancak bu konuyu ayrıca deneyeceğim. An itibari ile Tyros'a ait kitleri inceliyorum daha doğrusu önce ki yazılan kitleri incelediğimde büyük bir sorun ile karşı karşıyayız, özellikle kit konusunda. Önce ki kitler C#0 key başlangıcı üzerinden yazılmış, diyelim ki bu sorunu C#1 den başlatarak yazdık, siz uyum sağlayacağını düşünüyor musunuz? Fikriniz benim için burada çok önemli. 76 Adet kiti atama da hiç bir sorun yok, 127 adet normal şartlarda atanması gerekli. Sizin fikrinizi de beyan etmenizi rica ederim.

Voice ve Drum kitler arasında ki ilişkiyi sanıyorsam sonra ki plana bırakmalıyız ama önceliğimiz şu anda kitler ve sıralamaları.

Katılıp fikir paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.

XG standartı yanlış hatırlamıyorsam 76 nota drum.

şuanda yamaha'nın hazırladığı a2000 ve s650 editöründe 55 nota ...

Tyros voice editörden 76 nota drum dizmeye alışmıştık. Fakat 55 nota kimsenin işine gelmez.

Şayet şartlar zorlanır da 127 notaya çıkarılırsa bi kere kafadan XG standartından çıkmış olacak. Tabi daha sonra ne gibi sorunlar yaşatır onu bilemeyiz...

127 zorlarsa ya da sıkıntı yaşatırsa 76 notada bir sıkıntı olmaz sanırım.

Fakat başlangıç notası C#-1 olarak aklımda kalmış. Belki de ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama siz de bir kontrol ederseniz, c#0 mı yoksa C#-1 mi...

çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim...

Konu güncel kalsın başlığı gördükçe mutlu oluyorum :)