Yeni org aldım..

• Konbuyu başlatan ggss
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 6K
Cevap: Yeni org aldım..

Sağolun hocam..Bütün şarkıları kulaktan deniyeceğim artık.Hiç notaya bulaşmıcam :)

hayirli olsun gule gule kullan,ama o kadar kolay degil bu soruya cevap vermek,duguncu olacaksan notaya gerek yok,ama iyi bir yerde iyi muzik yapacagim dersen ikisinide bileceksin,tsm-thm muziklerini kulaktan calamassin mutlaka makam bilmen lazim,daha dur bakalim once bir baslada...gerisini sonra getirirsin,burda 15-20 yillik muzisyenler var..

hayirli olsun gule gule kullan,ama o kadar kolay degil bu soruya cevap vermek,duguncu olacaksan notaya gerek yok,ama iyi bir yerde iyi muzik yapacagim dersen ikisinide bileceksin,tsm-thm muziklerini kulaktan calamassin mutlaka makam bilmen lazim,daha dur bakalim once bir baslada...gerisini sonra getirirsin,burda 15-20 yillik muzisyenler var..

Haklısınız forumda 15-20 yıllık müzisyenlerimiz var onlara saygım sonsuz.Biraz aceleciyim sanırım.İdealim düğüncü olmak benim.Başka bi amacım yok.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

ah be kardeşim biz kulaktan dolma çalıyoruz ama bir yere varamadık çok şükür kimseye muhtaç olmadık ekmeğimizi bu işten yiyorum hala ama NOTA şart teknoloji diye bir şey var artık sahnelere kadar geldi solistin bir parça istedi ve sen bilmiyorsun ne yapcan tabiki netten anında notasını açıp solistide kendinide memnun edecen ekmeğine bakacan yolun açık olsun karar senin

hayırlı olsun,güzel ve isabetli bir karar olmuş,sana tavsiyem sen onu can başara gönder güncellesin,v2 yapsın yeni ritimler filan,bir alıştınmı gerisi gelir.ben bu aletin yerini tutacak muadil bulamadım.güle güle kullan

ah be kardeşim biz kulaktan dolma çalıyoruz ama bir yere varamadık çok şükür kimseye muhtaç olmadık ekmeğimizi bu işten yiyorum hala ama NOTA şart teknoloji diye bir şey var artık sahnelere kadar geldi solistin bir parça istedi ve sen bilmiyorsun ne yapcan tabiki netten anında notasını açıp solistide kendinide memnun edecen ekmeğine bakacan yolun açık olsun karar senin

Nota öğrenmek tek başıma çok güç olsa gerek.En azından ben öyle düşünüyorum.Yaşım şuan genç kulaktan devam edip yaz tatilinde 3 aylık bir boşluğum olucak o arada bi kursa gidip nota öğrenmek daha mantıklı geliyor bana :)

hayırlı olsun,güzel ve isabetli bir karar olmuş,sana tavsiyem sen onu can başara gönder güncellesin,v2 yapsın yeni ritimler filan,bir alıştınmı gerisi gelir.ben bu aletin yerini tutacak muadil bulamadım.güle güle kullan
Aletin rtimleri sorun değil üstad.Önemli olan benim için bu yolda nota ile mi yoksa kulaktan çalarak mı devam etmek :)

Saygılarımla.

Kesinlikle notada öğrenmeye çalış. Bugün olmazsa yarın lazım oalacaktır..
Orgun hayırlı olsun..

Yaza kadar kulaktan çalışıcam yazın inşallah bi kursa yazılıcam çok teşekkürler değerli görüşlerinizden dolayı.