1 Aylık Pa3x Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klavyehakan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Cihaz yeni sahibini bulmuştur Konu kapanabilir teşekkürler..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 1 Aylık Pa3x Satılık

Hayırlı satışlar kardeşim. Pa3x alma arifesinde biri olarak," neden satıyorsun "diye sormadan edemeyeceğim. Hangi şehirdesiniz? Fiyatınız son mu?

Hayırlı satışlar kardeşim. Pa3x alma arifesinde biri olarak," neden satıyorsun "diye sormadan edemeyeceğim. Hangi şehirdesiniz? Fiyatınız son mu?

mrb kardeş...
ben yıllarca yamaha kullandım ve korga alışamadım açıkça, cihazı sıfır diye alabilirsin 1 aylık cihaz, sıfır alsan 6250 tl cihaz, 150 tl softkeys,250 tl usb toplamda bu sana 6700 e maal olacaktır. verdiğim fiyat gayet maakuldür tşkler.

istanbuldayım..

güncelll ilan

güncell dostlar.....

hem guncel olsun hem bısı sorayım..hakan ustadım sen anladıgım kadarıyla a2000 de arıyosun..merakım neden t serisi bı org degılde a2000??

1990 şahin ile takas düşünürseniz görüşelim...

hem guncel olsun hem bısı sorayım..hakan ustadım sen anladıgım kadarıyla a2000 de arıyosun..merakım neden t serisi bı org degılde a2000??

........................

Tyros bitik bi alet ama A2000 usb ye kilit cikacak bence ondan olabilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayırlı satışlar. Son günlerde bayağı hızlısın doğrusu. Umarım isteğin gerçekleşir ama başka nedenlerin yoksa, bence iyice kurcalamadan ve detaylarını öğrenmeden orgunu satma derim. Madem V2 Plus' u sattın, buna da alışamadığını söylüyorsun, bence en azından Tyros 3 düşün. Naçizane düşüncem, tabiki karar senin. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...