• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

128 mb ram

cinobela

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 55
s.a arkadaşlar 128 mb ram i takmak için yine hd ve os mi lazım

alet 64 görüyor...

eğer hd takılması sadece 256 içinse bana 128 için os dosyası elinizde varsa atar mısınız ?

Cevap: 128 mb ram

128 yada 256 os dosyası diye bişey yok.bu sizin yapabileceğiniz bişey değil.ünlü satış sitelerinde bu işi profesyonelce yapan arkadaşlar var 300 tl ye 256 lık rem takıyorlar.

Alette şu an 128 takılı zaten ama 64 görüyor yine

arkadaşım bu os la ilgili değil.bu işi yapan arkadaşlar senin alete seri numaralı bi program yüklüyor.(program kelimesi ne kadar doğrudur tartışılır)sonra aletin taktığın remi 128 yada 256 olarak görüyor.yani senin anlayacağın olay sadece os da değil.

hayır program değil yazılım yani os yüklüyorlar seri no suna göre... bildiğim kadarıyla

ben remi taktım alet 64 görüyor...

merak ettiğim konu alete hd takmak lazım mı 128 için

hd değilde usb bellek takmak lazım.bide bildiğin gibi seri no yazılılımı lazım.senin seri numarandan başka birinde olmayacağına göre başkasından bunu temin etmen imkansız.dediğim gibi ya servis yada ucuz yollu dışarıdan bu işlemi gerçekleştirebilirsin.

tm işte hd olmadan da usb takamazsın
belki birisi gönderirse 128 mb yazılımı belki görür... ya da edit vs yaparız