- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar bana çok cazip bir teklif geldi gerçi sizinle paylaşsammı paylaşmasammı çok düşündüm ama gene heyecanımı mazur görün paylaşmadan yapamadım. 2. El Fiyatına Sıfır PA-80 ve PA-800 org bana getireceğini söyleyen biri oldu şu an ben bunu asparagas olay gibi düşünmekteyim ama şayet böyle gerçek bir durum gelişirse mutlaka sizinle paylaşacağım ve almanızı sağlayacağım.
Biliyorsunuz PA-80 lerin sıfırı yok bana getireceğini söyleyen kişi ısrarla getireceğini söyledi umarım çarpılmayız
Neyse çarpılsak ta ilk çarpılan ben olayım yeterki sizlere zararı dokunmasın.
Kesin olmamakla birlikte eğer bana getirirse almak isteyenler buraya talepte bulunsunlar. Sıfır kapalı kutu gelecekmiş getireceğini söyleyenler garanti vermiyor garantisi bitmiş gibi düşünün. ÇİN midir İtalyan mıdır orasıda şimdilik bir muamma. Bu ara eğer düşünülen olmaz da sizleri üzmüş olursam şimdiden beni affedin lütfen. Şayet olursa da ilk PA-800 sahibi ben olacağım.
Haydi hayırlısı, Sonsuz sevgilerimle,
Biliyorsunuz PA-80 lerin sıfırı yok bana getireceğini söyleyen kişi ısrarla getireceğini söyledi umarım çarpılmayız
Kesin olmamakla birlikte eğer bana getirirse almak isteyenler buraya talepte bulunsunlar. Sıfır kapalı kutu gelecekmiş getireceğini söyleyenler garanti vermiyor garantisi bitmiş gibi düşünün. ÇİN midir İtalyan mıdır orasıda şimdilik bir muamma. Bu ara eğer düşünülen olmaz da sizleri üzmüş olursam şimdiden beni affedin lütfen. Şayet olursa da ilk PA-800 sahibi ben olacağım.
Moderatör tarafında düzenlendi: