2. El Fiyatına Sıfır PA-80 ve PA-800

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar bana çok cazip bir teklif geldi gerçi sizinle paylaşsammı paylaşmasammı çok düşündüm ama gene heyecanımı mazur görün paylaşmadan yapamadım. 2. El Fiyatına Sıfır PA-80 ve PA-800 org bana getireceğini söyleyen biri oldu şu an ben bunu asparagas olay gibi düşünmekteyim ama şayet böyle gerçek bir durum gelişirse mutlaka sizinle paylaşacağım ve almanızı sağlayacağım.

Biliyorsunuz PA-80 lerin sıfırı yok bana getireceğini söyleyen kişi ısrarla getireceğini söyledi umarım çarpılmayız :D Neyse çarpılsak ta ilk çarpılan ben olayım yeterki sizlere zararı dokunmasın.

Kesin olmamakla birlikte eğer bana getirirse almak isteyenler buraya talepte bulunsunlar. Sıfır kapalı kutu gelecekmiş getireceğini söyleyenler garanti vermiyor garantisi bitmiş gibi düşünün. ÇİN midir İtalyan mıdır orasıda şimdilik bir muamma. Bu ara eğer düşünülen olmaz da sizleri üzmüş olursam şimdiden beni affedin lütfen. Şayet olursa da ilk PA-800 sahibi ben olacağım. :D Haydi hayırlısı, Sonsuz sevgilerimle,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 2. El Fiyatına Sıfır PA-80 ve PA-800

Pa800 için ne istedi

Böyle bir alışverişin olması zor,zaten aletlerin geliş fiyatı belli.Bunu yapacağını idda eden kişi muhtemelen ya çalıntı mal getirecek yada yurtdışından falan bi şekilde toptan getirecek.Bakalım zaman gösterir nasılsa.Şayet herşey seyrinde ve normal ilerlerse bende bitane pa800 isterim :)

Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Dolandırıcılar genelde insanın istediği şeyi çok cazip fiyatlarla önüne sunarlar bu şekilde sizi sadece ucuz alacağınız düşüncesine odaklarlar.Siz siz olun sakın kapora vs vermeyin.Mesleki tecrübeyle sabittir.

Çetin kardeşim vereceğim fiyata yok diyeceğini sanmıyorum. :D Elbette ki malı görmeden kaparo bile veremem al gülüm ver gülüm olacak bende hala inanmıyorum ama dilerim olur arada bir saygıdeğer abimiz de var en çok onun sözüne itibar etmekteyim. Ben genelde kapalı kutu alıp satarım ama bu işte RoMaN39 kardeşimiz gibi odun kütükleri almamak için mutlaka koliyi açmalıyım :D görmeden yok. Sizlerden ricam şimdilik PA-80 ve 800 kolileri üzerindeki mevcut ağırlıkları, ebatları ve diğer canalıcı noktaları bana yazmanızdır. Allahın izniyle dolandırılacağımı sanmam ama boş org kasası da olurmu olur :D bu nedenle ağırlıklar benim için çok önemli. Saygılarımla,

Çetin kardeşim vereceğim fiyata yok diyeceğini sanmıyorum. :D Elbette ki malı görmeden kaparo bile veremem al gülüm ver gülüm olacak bende hala inanmıyorum ama dilerim olur arada bir saygıdeğer abimiz de var en çok onun sözüne itibar etmekteyim. Ben genelde kapalı kutu alıp satarım ama bu işte RoMaN39 kardeşimiz gibi odun kütükleri almamak için mutlaka koliyi açmalıyım :D görmeden yok. Sizlerden ricam şimdilik PA-80 ve 800 kolileri üzerindeki mevcut ağırlıkları, ebatları ve diğer canalıcı noktaları bana yazmanızdır. Allahın izniyle dolandırılacağımı sanmam ama boş org kasası da olurmu olur :D bu nedenle ağırlıklar benim için çok önemli. Saygılarımla,

abi o para nasipten çıktıysa ne yapsan boşş... saygılar..

abi çek oradan bana da bir pa80 (işin şakası bu) aman abi dolandırılmada dikkat et yani...saygılarımla...cansinan_24

pa 800 net ağırlığı : 13.3 kg

bu arada istenilen fiyatı pm atma şansın varmı

iyi çalışmalar

pa 800 net ağırlığı : 13.3 kg

bu arada istenilen fiyatı pm atma şansın varmı

iyi çalışmalar

Sevgili dostum kolili hali bana lazımdı genede teşekkürler fiyat şimdi verip ortalığı rahatsız etmeyeyim önce iş sağlamlaşsın da gerisi kolar. Aradaki arkadaşa bile sitemizde bu konuyu açtığımı söyledim o bile keşke biraz daha bekleseydin dedi. bende heyecanıma dayanamayıp form açtım zira bir hafta dan beri bu olayın peşindeyim. Göle maya attık bekliyoruz ya tutarsa :) Saygılarımla,

Hocam pa 80 lere usb aleti yuklesek

pa 800 lerede 128 mb ramlarla yukseltelim

daha iyi satilir

hemen yazmissin usta mallari depoya al gerisi kolay

satis kolay binlerce pa 80 piyasaya kacak yollardan girmis soylentilere gore

kolay gelsin