• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

4 kolon (400w) birde antantik anfi ??

zeki-molla

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 800
s.a üstadlar.Yavaştan ufak nişan işlerine atılmayı düşünüyorum ve 4 kolon 400w olan ve antantik anfi buldum.Bu anfi 4 kolonuda rahat besliyormuş dedi.Bunların hepsine 1500 dedi çok mu az mı ? Hiç iyi bilgim yok kolonlar anfiler hakkında.Yardımlarınızı bekliyorum...

Cevap: 4 kolon (400w) birde antantik anfi ??

fiyat o cihaza göre bedava.. fakat anfi atlantik modeli nedir?? küp yatık mixermi? arızası varmı? kolonlar ne marka?? sargılımı orjinalmi?? kabinler halımı boyamı? ne durumdalar? tweeter okuyucumu sabitmi? crossover dervresi varmı yokmu? :) daha sayılacak şeyler bulunabilir.. bunlara baktınmı denedinmi sakın görmeden denemeden alma sonra 15ootl üste masraf edersin.. cihaz alırken kurup performansına bakıp öyle al dışardan görüntü iyi gelebilir ama yapacağı iş çok önemli...

anfi küpmüş.kolonlarıda özel yaptırmış istanbulda öyle dedi.5 km mesafe var aramızda gidip bakayım fiyatı uygun diyosun yani hocam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

fiyat uygun tabiki. ama dediğim gibi deneyip öyle al. sonra pişman olma derim..

sağol hocam yardımın için gidip bakmam lazım en kısa zamanda :) birde 2 si velfadır 2 side özel yapımmış