• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

9/8 ritimlerde en iyisi hangisi?????

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slmlar arkadaşlar.Eğer kısmetse 3 senedir hoby amaçlı evde kullandığım a1000 orgumu satıcam bir arkadaşa 950 tl ye.Üzerine koyup org almak istiyorum ve en üst sınır 2000 tl.Daha önceden beri aklım hep or 700v2 de idi.Ancak pa500tr de aklımda var.Benim sormak istediğim 2 si arasında roman ritimleri olarak hangisi daha iyi gider.Formda bi kaç arkadaş pa500tr nin davul sesi çok kötü demiş.Bende özellikle taylan ritimlerini azda olsa hissettirsin istiyorum alacağım org.Ağırlıklı olarak roman ve alaturka şarkılardan hoşlanıyorum ve çalmayı seviyorum.Her iki cihazıda kullanmış olan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim...:)

Cevap: 9/8 ritimlerde en iyisi hangisi?????

Geçen hafta sıfır 500tr aldım, gayet güzel romanlar, taylan ritimleri oldukça iyi daha önce pa800 kullanıyordum onun kadar değil ama pa800 aratmaz, ikisini de dinle öyle karar ver.

teşekkürler teknodex hocam,daha fazla yorum yok mu arkadaşlar?

çok güzel eliinize saglık

Aslında bu tamamen sizin tercihiniz.Siz ritmleri nasıl seviyorsanız (sert,tuşeli) keyif alacağınız bir sound çalışınıza pozitif yansıyacağı için dinleyicilerde o şekil keyif alacaktır.Bence iki org arasında bir seçim yapmak istiyorsanız her iki modelide muhakkak dinleyerek karar verin.Forumumuzda veya youtube'da mevcut demoları da dinleyerek fikir sahibi olabilirsiniz ama işin en doğrusu canlı,yerinde dinlemek.Kolay gelsin...

çok güzel eliinize saglık

Rica ederiz afiyet olsun...