A100 tr soru

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
Arkadaslar bu a1000 tr ye usb yada sd kart sonradan takılıyormU bılıyosunuz artık disket suruculu bılgısayarlar yok nasıl ben sımdı alsam bu aletı disket kullanmadan nasıl ritim ses yuklerım tesekkurler....

Cevap: A100 tr soru

Merhaba Coşkun
Öncelikle elimde kalan disketleri bulabilirsem onları size kargo gönderirim. Şayet disketi sürekli kullanmak istiyorsanız, harici disk sürücüsünü temin edin onu da usb girişi ile bilgisayara bağlayabilirsiniz.Yada bütçe durumunuz müsait ise birkereden OR 700 alın sorun ortadan kalksın.,
Bol şanslar......

şimdi piyasada floppy sürücüsünü usb ye çeviren convertorlar var.Floppy Disket sürücüsü söküp yerine aynı floppy fakat önünde usb olan sürücüyü takıyorsun.Denenmiştir çalışıyor.Tek sorun şu;Usb taktığın zaman usb yi 1.44 mb lik bölümler halinde okuyor.Ama zaten bu sürücünün önünde ileri geri düğmeleri var bölümler arasında gidip gelebiliyosun.
Floppy to USB, Converter, Floppy to USB Emulator, Conversion, Floppy Drive to USB, Floppy Emulator
bu sitede örneği var.

merhaba kardesim ben aldim takdim ama usb ritim midi attim ama orgum acmiyor fort cek diyor araiyor bulamiyor bende psr 1000 yamaha var yardimci olurmusun nasil acacagim