• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a3000 için yem de LSB yardım

piyanist75

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar YEM de set birleştirmeye çalışıyorum setin birisi ritimleri çalışıyor ama diğeri nin DK ları oturmuyo varmı yardımcı olabilecek

Cevap: a3000 için yem de LSB yardım

ritmlerleri hangi packta dk lar çalışıyorsa onun içine atarsan ritmler çalışır.ayrıca biliyorsan yem programında lsb sırasını değiştirebilirsin.ben bir kere pack leri yapıyorum ritmleri eğer çalışmıyorsa dk ları yerlerine koyup save ediyorum.bir daha o ritmle uğraşmıyorum.ama packleri yaparken lsb sırasını not alman iyi olur.

srkn76 hocam işte benim sorduğumda o diyelim birinci setin dk listinde 01 de o setin dk sı var ikinci setin de 01 inde ikinci sete ait dk varsa bu nasıl olacak çakışmazmı

Bu dediğiniz hangi setler için geçerli ?

tyros fatihin seti var vtl var bide tyros 2 mavilim set falan var

konu güncel

srkn76 hocam işte benim sorduğumda o diyelim birinci setin dk listinde 01 de o setin dk sı var ikinci setin de 01 inde ikinci sete ait dk varsa bu nasıl olacak çakışmazmı
birkaçtane set oldumu çalışmıyor.o yüzden ritmleri 1 kere editle ve save yap.lsb sırasını bir kenara not al.sonradan mesela fatihin setin lsb sinin yerine başka bir set koyarsan editlediğin ritmler çalışmıyor.ben ancak bu şekilde yapabildim.yeni pack yüklersen mesela 3 tane pack varsa onlara dokunma 4-5-6 diye devam et.