• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a300tr v2-4/4 lük + elektro bağlama buyrun.

ramazan11

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr a300tr v2-gitar-darbuka
4/4 lük ritimleride tanıtmak adına hazırladığım bir demo arkadaşlar.
iyi dinlemeler.
girişte küçük bir bölümde akor kullanmadım(10 saniye kadar) yani tamamı akorsuz değil. o yüzden en baştan dinlememezlik etmeyin :)

teşekkürü hakediyorsam teşekkür butonunu kullanınız. ama lütfen yorum yapmadan geçmeyiniz.

karakiz-4/4lük.mp3-dinle.indir.

Cevap: a300tr v2-4/4 lük + elektro bağlama buyrun.

saolasın kardeşim senin sayende bizde a 300 tr v2 yi tanımış oluyoruz.Nasıl memnun musun klavyeden?

klavyeden memnunum. güzel ama. kullandıkça aleti tanıdıkça birçok şeyin eksikliğini hissediyorsun. en büyük eksiklik hafıza problemi. ritim atarken 14 tane falan atabiliyorsun.ritimleri tek tek seçip kullanmak zorundasın. ve daha sayamadığım birçok eksiklik. tabiki fiyatına göre barındırdıkları da çok fazla. alanının en iyisi bu cihaz.(fiyat olarak). nitekim. daha prof bi klavyem olsun isterdim.inş ilerleyen zamanlarda bende korg ve ya yamaha prof bir cihaza sahip olacağım.
yorum için teşekkürler. içimi dökmüş oldum :)

tabi ki kardeşim fiyatına göre iyi cihaz fakat seslerde filan dielim çift ses karıştırdık onu hafızasına alabiliyormuyuz? yani o karıştırdığımız sesi ?? :D

ritim yazma olayı yok ki :D karştırdığın çift sesi hafızaya alsın :D

dielim kardeşim ben violin ile flut karıştırdım o yeni sesi hafızaya alamıyo muyuz?yani orgu kapayıp açınca o ses kalıo mu?

alamıyorsun. zaten sendede a300tr v2 yok mu? bunları biliyor olman gerekmez mi?

daha yok kardeşim ama en geç 1 haftaya elimde olucak bir tane var çok temiz onu alıcam nasip kısmetse ben bilgi sahibi olmaya çalışıyorum sadece :)

4/4 lük ritimleride tanıtmak adına hazırladığım bir demo arkadaşlar.
iyi dinlemeler.
girişte küçük bir bölümde akor kullanmadım(10 saniye kadar) yani tamamı akorsuz değil. o yüzden en baştan dinlememezlik etmeyin :)

teşekkürü hakediyorsam teşekkür butonunu kullanınız. ama lütfen yorum yapmadan geçmeyiniz.

karakiz-4/4lük.mp3-dinle.indir.

emeğine sağlık kardeş güzel olmuş

Merhaba.

Çok başarılısın,aleti sayende her demonda daha çok seviyorum.

Yeni demolar bekliyoruz.Kendi adıma,çalışmalarından feyz alıyorum,takipçinim...