Acil satilik roland exr 46 0r

piyanist_dadas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Mc 120
ARKADASLAR ELİMDE ROLADN EXR 46 OR VAR...İHTİYAÇTAN DOLAYI ORGU SATIYORUM...ORG KESİNLİKLE DÜGÜN,KINA,VS.YERLERDE KULLANILMAMISTIR...EVDE TAMAMEN KENDİM KULLANDIM...ORG ÇOK TEMİZDİR SIFIR AYARINDADIR...ORG TASIMA ÇANTASI,NOTA STANDI,ADABTÖRÜ,VE KULANIM VCD'si İLE VERİLERCEKTİR....
ORGUN FİYATI:875 TL DİR...PAZARLIKSIZ...
ARAYIN GÖRÜŞELİM... TEL NO :0507 210 79 66

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Acil satilik roland exr 46 0r

İlan GünCeLdir....

ilan günceldir...​

ilan günceldir...​

ilan güceldir fiyatı 875 e indirdim arkadaslar.. acil nakit lazım....​

usta burada ve ikinci el satış sitelerinde aynı orga son fiyat 800 diyen arkadas var..oda ev kullanıcısı .... sen ondan daha düşük vermelisinki bir an önce satılsın... hem acil diyorsunuz hemde fiyatı yüksek tutuyorsunuz beyefendi ....hayırlı işler 800ün altında birşeyler yaparsan almayı düşünebilirim yedek olarak saygılarımla....sakın yanlış anlaşılmasın fiyata müdahale etmek istemem istersen 875 der kalırsın ....

irtibat : 0 505 70 100 25

ilgin için saolasın kardeş...

kardeşim bn almayı düşünüyorum da resim falan göndersenn... bu adrese linkle bakayım bi bakalım sekline semaline..

kardeşim bn almayı düşünüyorum da resim falan göndersenn... bu adrese linkle bakayım bi bakalım sekline semaline..

Hemen Ekliyorum Kardesim İstersen Ara Görüşelim Org Çok Temizz...
0507 210 79 66

abi benim tel yok sana zahmet bi resimlerini falan ekle bide biraz özelliklerinden bahset nasip kısmet ya ben yada ercan abi ikimizden birimiz alırız kime kısmetse bide hangi şehirdesin abi?

Bu alana bir cevap yazın...