acil satılık yamaha A 1000

• Konbuyu başlatan efe'S
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K
E

efe'S

Misafir
ilan iptal... yönetici arkadaşım ilanı kaldıramıyorum düzenle-sil butonu var ama sadece düzenleme yapıyo silmiyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: acil satılık yamaha A 1000

kardeş roland exr 46 ile takas edelim istersen
düşünürsen 05418637696

tşk. ederim dostum ama gw8 den başka cihaz düşünmüyorum...

bu cihaz bütün roland ritimlrini okuyor üstat gw8 ide okuyor mp3 çalması çok büyük bi özellik degil bence bazı seslerde yok o cihazda önemli olan senin çalman bn yalovadayım yakın syılırız o yüzden demiştim yinede sen bilirsin fiyatları aynı sayılır gw8le yeni çıkmış olması en büyük avntajı gw8 kötü demiyorum bana sorarsan böle herkes mp3 çaldıgı için özeniyo o makineye

doğrudur ama benim için mp3 bi anlam taşımıyo artık , düğüncülüğü bırakıyorum sadece batı müziği yapıcam diğer enstrumanlarla birlikte , ben sadece yeni cihaz olduğu için ve görüntüsüde çok şık olduğu için sanki sampling cihaz gibi görünüyor...

gw8 ile exr46 arasında dağlar olan iki ürün.2000 ses bulunan syhnti özellikli bi alet gw8.daha birsürü özellik var.mp3 çalması bunun çabası.

mp3 çalana kadar bir çok özelliği üstün gw8 in exr46or dan.

exr46 ikincieli 750tl,gw8 1200-1400tl......

gw8 ile exr46 arasında dağlar olan iki ürün.2000 ses bulunan syhnti özellikli bi alet gw8.daha birsürü özellik var.mp3 çalması bunun çabası.

alınca görücez bakalım ali abi :) bende bugün satarım inşallah şu orgu da senin gw8 bana nasip olur...

soundcheck kardeş psr a1000 tr mi cihazın. peşin 700 tl ye bırakır mısın?