• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Al Ömrümü demo İlk Çalışmam

• Konbuyu başlatan cemmec
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görülen : 2K

cemmec

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland Bk-5 Or , Roland Em 55 Or,
Arkadaşlar orgu alalı 4 ay oldu ilk defa cesaretlenip sizlerle paylaşmaya karar verdim. evde kullanıcı (hobi olarak) birisiyim ve biliyorum çok hatalarım var ama kendimi geliştirmem için sizlerden yorumlarınızı bekliyorum nerde hatalarım varsa bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

https://soundcloud.com/cem-g-rsoy/al-mr-m-by-cemmec

Cevap: Al Ömrümü demo İlk Çalışmam

bitiyorum bu parçaya düğünümde bile dans parçamdı dahada güzelleşecek zamanla başarılar kolay gelsin ...

bitiyorum bu parçaya düğünümde bile dans parçamdı dahada güzelleşecek zamanla başarılar kolay gelsin ...

tesekkür ederim hocam Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hatalarımı maddeler hilinde yazarsanız cok sevinirim bana cok büyük yardımcı olmuş olursunuz tekrardan tesekkürler :)

parça çok sade vede duygusal olduğu için orjinal seslerini kullanıp süslerden kaçınman gerek o aradaki abartı viyola kemandan kaçın daha duygulu flüyt ney veya picola gibi sesler kullan zaman bulsan bir örnek çalıp gönderecem ama en kısa zamanda ....

çalım olarak hiçbir yorum yapmam çünkü zamanla herşey oturacak yerine bizlerde 15 yıl önce nasıldık dinleyip gülüyorum arada bir :)

birde bağlama yerine perdesiz gitar kullanmanı tavsiye ederim sololarda içli keman ve akustik gitar elektro piano kullan birde böyle dene bakalım

birde bağlama yerine perdesiz gitar kullanmanı tavsiye ederim sololarda içli keman ve akustik gitar elektro piano kullan birde böyle dene bakalım

Çok teşekkür ederim hocam sizi cok iyi anladım bende şimdi sizin yorumdan sonra bir kez daha dinledim gerçekten hatalarımı gizlemek için bir çok seslere yönelmişim ama daha parmaklarım o kadarda hızlı değil yani solo seslerde ya geç notaya basıyorum yada notayı kaybediyorum bende kolay yolu buldum grup keman takılıyorum nasıl olsa onda hatalar pek fazla belli olmuyor :D ama eve gidince ilk işim sizin dediğiniz şekilde çalışacam ve bu şarkı nasip olurda sizin göndermiş olacağınız örneğe göre bire bir çalmayı basaracağım söz :)

Konuyu demo bölümüne taşıdım.. Ellerine sağlık..

önemli olan doğru notayı çalmak yavaş ağır tempoda çalıp daha sonra zamanla hızlandırki temiz ses alasın gürültüden uzak temiz bir saund.