All_Things_You_Are_pa800 deneme..

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: All_Things_You_Are_pa800 deneme..

eline sağlık,,, hoş olmuş...
böyle demoları görmek bana bu forumda keyif veriyor..

hoşgörüne sığınarak bikaç şey söyleyeceğim piyano solo çaldığın bölümlerde keşke biraz daha süslemeler yapsaydın;
o jazz piano stili nin güzel kombinasyonlarını yansıtsaydın.

sende benin gibi bu tarz şeyleri dinlediğine göre ne ifade ettiğimi anlamışsındır zaten. ;)

çok güzel hareketler bunlar,eline sağlık ferdesu,keyifle dinledim.
daha önce nasıl kaçırmışım bunu yahu?

Ch.

eline sağlık kardeşim ben bir jazz dinleyicisiyim ve çalmaya çalıyorum .derin bir mevzuu caz konusu electronic cihaz desteğiyle yapılan pop jazz ı daha çok seviyorum ..yeni denemelerinizi beklerim ben de yakında bir jazz denememi paylaşacağım ..

çok güzel çalışma eline sağlık...gerçekten bu tür çalışmaların sitede çoğalması lazım.teşekkürler devamını bekliyoruz

bu güzel yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.bana moral verdiniz.çok daha iyi olabilirdi ama o zaman PA800 daha yeni almıştım.hucum kayıtı bile nasıl yapılacağını siteden öğrenmiştim.aletide pek tanımıyordum hatta hiç tanımıyordum.bundan sonrakiler inşallah daha iyi olacaktır.desteklerinizle.hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Çok güzel bir jazz klasiği uygulamanda güzel..teşekkurler...

dinleyip yorum yazdığın için ben teşekkür ederim fetamet arkadaşım.i,yi çalışmalar dilerim..slm.

Üst seviye bir demo.Teşekkürler...

bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim keşanlı mustafa..sizin harika demolarınızı takip ediyorum yenilerini dört gözle bekliyorum.iyi çalışmalar dilerim.