• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

aradaki fark

klavye 10

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KLAVYE
arkadaşlar bu is 40 is50 ve is 30 aralarındaki farklar nedir bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim bunları bilmek istiyorum yorumlarınız için şimdiden tşk ederim herkeze kolay gelsin

Cevap: aradaki fark

bu seri i30 is35 i40 is50 is50b olarak 5 modeldir
serinin en iyi aleti i30 olup en kötüsü is50b dir
bir tek i30 da ritim yazılıp ve en iyi sounda sahip ve daha kaliteli malzemeden ve birçok üstün özellikler taşır
is35 is40 dan mic bağlanma özelliği ile üstündür

is 40 da user registiry özelliği var. is 50 de yok. is 50b nin 50 den tek farkı siyah olması.

is 35 diğer ikisine göre daha iyidir.

i 30 tartışılmaz içlerinde en iyisidir. metal kasa .. japon malı sağlam malzeme dokunmatik ekran hdd. ritim ve ses yazımı drum kit edit özellikleri aklıma gelenler..

tşk ler alet almak istiyorum onun için öğrenmek istiyorum gerçi aklımdan geçenler i 30 veya exr46 ama belki is 40 ta olabilirmi arkadaşlar nasipse düğünlere çıkmak istiyorum bulabilirsem i 30 exr 46 bu iki aletten birini alıcam şu an hazırım elimde i 4 s var takas olursa benim adıma daha iyi olur alet alıcam için aradaki eksi artıları hakkında fikrim olsun istiyorumki istediklerime cevap versin tekrar çok tşk ler

bütçeniz nedir öğrenebilirmiyim.. i 30 lar temizi 1000 tl civarında..

eğer biraz daha zorlayabilirseniz düğünler için size ikinci el yamaha psr a 1000 tr- korg pa 50-60 veya roland gw 8 tavsiye ederim..
o fiyatlarda.

al bir pa80 rahat et

bu seri i30 is35 i40 is50 is50b olarak 5 modeldir
serinin en iyi aleti i30 olup en kötüsü is50b dir
bir tek i30 da ritim yazılıp ve en iyi sounda sahip ve daha kaliteli malzemeden ve birçok üstün özellikler taşır
is35 is40 dan mic bağlanma özelliği ile üstündür

herkeze slm arkadaşlar elimde korg i 4 s var takas düşünen arkadaşlar varsa i 30 ile takas olur üstünü konuşuruz düşünen arkadaşlar olursa buraya yazsın orgumu büyütmek istiyorum

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri