egedoruk Gold 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Ocak 2010 Mesajlar 148 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 49 19 Haz 2011 #1 ben ikiz babasıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin.tüm arkadaşların babalar gününü kutluyorum.biraz geç oldu ama iyi oldu sanırım
ben ikiz babasıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin.tüm arkadaşların babalar gününü kutluyorum.biraz geç oldu ama iyi oldu sanırım
delikadir Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 May 2010 Mesajlar 462 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum hollanda Enst. yamaha tyros 4 19 Haz 2011 #2 Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun senin de babalar gunun kutlu olsun kardesim. ALLAH anali babali buyutsun ikizlerini.
Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun senin de babalar gunun kutlu olsun kardesim. ALLAH anali babali buyutsun ikizlerini.
RaPoRSuZ Co Admin Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 May 2004 Mesajlar 3,765 Tepkime puanı 27 Puanları 48 Konum Artvin-Hopa Enst. Korg Pa3X 19 Haz 2011 #3 Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun Tüm Baba Ve Baba Adaylarının Babalar gunu Kutlu Olsun Benimde
Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun Tüm Baba Ve Baba Adaylarının Babalar gunu Kutlu Olsun Benimde
ZAFER 1983 Altın Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 4,167 Tepkime puanı 34 Puanları 48 Yaş 41 Konum TOKAT ERBAA Enst. KORG PA 900 19 Haz 2011 #4 Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun tüm babaların babalar günü kutlu olsun,ALLAH evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın,
Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun tüm babaların babalar günü kutlu olsun,ALLAH evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın,
egedoruk Gold 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Ocak 2010 Mesajlar 148 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 49 20 Haz 2011 #5 Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun zafer 1983' Alıntı: tüm babaların babalar günü kutlu olsun,allah evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın, Genişletmek için tıkla ... allah hepinizden razı olsun.teşekkürler sevgili dostlar
Cevap: arkadaşlar babalar gününüz kutlu olsun zafer 1983' Alıntı: tüm babaların babalar günü kutlu olsun,allah evlatlarınızı size sizide evlatlarınıza bağışlasın, Genişletmek için tıkla ... allah hepinizden razı olsun.teşekkürler sevgili dostlar