• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

arkadşalar korg i30 hakkında yardım edermisiniz

• Konbuyu başlatan alp024
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görülen : 3K

alp024

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
kor
yeni korg i30 aldım bildiğiniz gibi hoparlörleri yok bu işte acemiyim 1-2 defa kulaklıktan çalıştırdım. bu orgun ses düzeni için bana gerekli olan malzemler neler ve bilgisayara bağlayıp ses alma imkanımız varmı.

Cevap: arkadşalar korg i30 hakkında yardım edermisiniz

bunu bilgisayarın ses kartınada bağlayabilirsin ama daha iyi sound istiyorsan evde kullandığın ses sitemi hepsi olur 2+1 3+1 4+1 5+1 bunlara bağlarsan çok iyi ses alırsın yada müzik setin felan varsa bunun aux çıkışını kullanabilirisn

Cevap: arkadşalar korg i30 hakkında yardım edermisiniz

eğer bilgisayarın var ise benimde yaptığım gibi logitech al creative tavsiye etmem ses çıkarmı çıkar ama tat alırmısın bilmem. Bağlantını tarif ediyorum eğer tercihin bilgisayar çalıştığı zaman orgundan ses çıksın ikisinide yani pc ve orgu tek hoparlöre bağlaım diyosan orgun arkadaki ses çıkışını bilgisayarın line in kısmına gir ses sitemini de yine aynı şekilde bilgisayarına bağla pc açıldıktan sonra ses özelliklerinden line in kısmındaki seviyeden orgunun ses seviyesini ayarlayabilirsin. Sonra aç winampdan bi şarkı orgdan da ver coşkuyu üstüne çalabilirsin hem pc hem de bilgisayarındakii ses tek kaynaktan çıkar.