Babaeski Engelsiz bağımsız Hareket Dayanışma derneği Korosu hakkında..

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görünümler : 257

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
Selamlar..
Engelliler için çok Güzel etkinlik olduğunu altını çizerek belirtmek istiyorum.. 2 Dernek var Babaeski Özel insanlar Derneğinde Başkan yardımcısıydım..7 yıl dernekte bulundum.. Gecen zamanlarda 2-3 yıl 2-3 kez etkinlik yaptık(festival tezgah,Koşu,) Ve özel nedenle istifa dilekçemi verdim kabul oldu.. 7 yıl! bana.. Hakımız helal olsun diyen olmadı.! Benden onlara Helal olsun.. verdiğim emeklerim..! Duyrulur!

Babaeski Engelsiz Bağımsız Hareket Dayanışma Derneği üye olmadığım halde ETKİNLİKlere davet etti.. Her Etkinlik te çağırdılar.. Bende Seve seve gittim..
son olarakta Babaeski Engelsiz bağımsız Hareket Dayanışma derneği korosuna davet aldım gittim.. Mükkemmel güzeldi ! Engelliler orda en az 20 kişi ve en önde koro için vakitlerini bekliyordu.. Arkada 2. Koro ve Müzisyenler vardı.. Kaymakam,Seyirciler.. Doslar.. Arkadaşlar. İzlemek için bekliyordular.. Kalabalık vardı !

Engelliler Şarkı söyledi.. Koro söyledi doyasıya Eğlendik.. Çok Teşekkür ederim .. BENDE Engelliyim!. Babaeski Engelsiz bağımsız Hareket Dayanışma derneği Necmiye Hanım çok Teşekkür ederim.. çok güzel düşünmüşünüz. Dahada güzel Etkinliklere..
Saygılarımla..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri