Behringer power mixser kullananlar acil???

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
ARKADAŞLAR BEN POWER AYRI MİXSER AYRI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BÜTÇEMİ AŞTI ÇOK VE BU BENİ İDARE EDER BAYA BİR SENE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HERKES BEHRİNGERE LAF SÖLÜYOR AMA BUNU EN İYİ BEHRİNGER KULLANANLARDAN ÖĞRENİRİM.?BEN İKİ TANE AKTİF BAĞLICAM ŞİMLİDK BUNALRA AMA BUNUN AKTİF YERİNİ GÖREMİYORUM ?

Behringer Europower Pmp 6000 Power Mixer -Anfili Mikserler-Behringer

Cevap: Behringer power mixser kullananlar acil???

yav cem yine mi sen =D valla dövcem artık seni bu power mikserden bişey olmaz yazık paranı sokağa atıcan facebookta da yazdım ama sen beni dinlemiyorsun tamam şöyle iyi bir sıkıntısız power mikser bulcam sana senin işini görcek gibi bulaşma böyle yahu ses işi orgtan daha ciddi bir meseledir ama bi çok arkadaş bunu göz ardı ediyor maalesef

yok estafurlah abi dinlememk olurmu arkadaşım söledi bunu ve düğün salnonunda kullanan varmış 4 tane kolon falan bilgi al dedi al demedi zaten ben kredi akrtıan 12 taksit alıcam buda akında olsun abi öle bi site bulmak lazım:D

yokmu başka yardımcı oalcak

Bence behringer alma dıştan çok süslü kaliteli gözüküyor ama sana tavsayem startech falcon küp anfi 500wat * 4 çıkışlı toplamda 2000 watt

Bence behringer alma dıştan çok süslü kaliteli gözüküyor ama sana tavsayem startech falcon küp anfi 500wat * 4 çıkışlı toplamda 2000 watt

küp almak istemiyorum hem kimse önermiyor küp ve aktifleri taıcak yer yok sanırım

behringer powermikser kesinlikle önermiyorum,adama kafayı yedirtir.behringer den sadece deck mikser ve power öneririm.en azından onun yerine startech öneririm...

Selam Cem Behringer powermixerin gucu sanirim 300 watt,ve bunda birkac tane line out cikislari var o cikislardan aktif hapörleri jakla sinjali ulastirdinmi kullanirsin,bide Behringerin eff tatmin edicimi orasida bir soru isareti selamlar,ben birkak kez kullandim line out senin aktif box line in takiyorsun selamlar

aktif alırsın..fakat sound hiç güzel değildir..tabi bu alet şişmede yapıyor...