Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: bendir sample aldim sifir behringer mikser ile ama hafif dip ses varcok tesekkur ederim sanirim volum potanslarini mikser uzerindekileri kisinca biraz daha duzeldi ve kabloyuda dediginiz gibi rec outtan cikis yaptim ve tos kablo kullandim ama sample icin tonlamada cok onemli SANIRIM. bi kac deneme yaptim ama ikinci bir mikrofona ( kros kick ) mikrofonuna daha ihtiyacim varmis enstrumanin arkasindan bas tonuda alabilmek icin . TEKRAR TESEKKURLER..
Cevap: bendir sample aldim sifir behringer mikser ile ama hafif dip ses var
cok tesekkur ederim sanirim volum potanslarini mikser uzerindekileri kisinca biraz daha duzeldi ve kabloyuda dediginiz gibi rec outtan cikis yaptim ve tos kablo kullandim ama sample icin tonlamada cok onemli SANIRIM. bi kac deneme yaptim ama ikinci bir mikrofona ( kros kick ) mikrofonuna daha ihtiyacim varmis enstrumanin arkasindan bas tonuda alabilmek icin . TEKRAR TESEKKURLER..