M melis2008 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Enst. Yok 2 Nis 2011 #1 Merhaba arkadaşlar bana meyra ve cemil demirbakanın beni sensiz düşünme altyapı lazım ne yapmalıyım acil....
Merhaba arkadaşlar bana meyra ve cemil demirbakanın beni sensiz düşünme altyapı lazım ne yapmalıyım acil....
samsonthe Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Şub 2010 Mesajlar 1,347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Konum sakarya adapazarı Enst. yamaha tyros 4 yamaha s 90 2 Nis 2011 #2 Cevap: Beni sensiz düşünme lazıımmmm yapılması lazım hazırda olacanı sanmıyorum iyi bir müzisyenle irtibata geçerseniz yardımcı olabilir
Cevap: Beni sensiz düşünme lazıımmmm yapılması lazım hazırda olacanı sanmıyorum iyi bir müzisyenle irtibata geçerseniz yardımcı olabilir
M melis2008 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Enst. Yok 2 Nis 2011 #3 Cevap: Beni sensiz düşünme lazıımmmm Yaa ..bu zor .yani müzisyen bulmam zor.neyse belki vardır birilerinde teşekkürler fikir verdiğin için
Cevap: Beni sensiz düşünme lazıımmmm Yaa ..bu zor .yani müzisyen bulmam zor.neyse belki vardır birilerinde teşekkürler fikir verdiğin için