benim hayatım takılmaca kayıt :)

furalabi

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
evde takılırken bilgisayar mikrofonuyla kayıt ettik goldwavede. yarısını kırptım inşallah begenen olur :)

Ekli dosyalar

• benim hayatım H&V.mp3
    1.5 MB · Görünümler: 263
Cevap: benim hayatım takılmaca kayıt :)

pa50 60 yada kartsız pa80 olsa gerek çünki kitler kötü ama emeğine sağlık yorumunda güzel

eywllh hocam. pa50 ne yapalım elde olan bu olduğu kadar bişeyler yapmaya çalıştık :)

yine helal olsun pa50 ile de olsa güzel emeğinize yüreğinize sağlık buda benim canlı performans
Anmelden | Facebook

saolasın daha iyisini yapacamda 4 gün oldu aleti alalı o sebepten tam özelliklerini bilmiyorum bilenlerde yardımcı olmuyor malesef

saolasın daha iyisini yapacamda 4 gün oldu aleti alalı o sebepten tam özelliklerini bilmiyorum bilenlerde yardımcı olmuyor malesef

bende aynı sorunu çok yaşadım hocam. 4 sene ara verdim müziğe bu sene yeni başladım tekrar pa50 aldım aleti ne gördüm ne kullandım daha önce yardım istedim eden yok el atan yok malesef. çözersin sen sorun olmaz yavaş yavaş olayı bitirirsin. senelerdir korg tonları kulagımda ama yamaha gercekten çok etkiledi beni çok begendim. sorması ayıp kaça aldın hocam t2yi

3500 1024 mb ram ile içerisinde özel set ile aldım fakat en iyisi kendi set in
inşallah sende alırsın allahım sanada nasip etsin 1 ay sonra bu klavyeyi tanıyamayacaksınız

inşallah nasipse olur . pa800 düşünüyorum aslında ama dinleyince çelişkiye düştüm şimdi. bakalım zaman ne gösterecek. çalışmalarında başarılar dilerim...

saolasın acele etme istersen zevk senin ama biraz uğraşayım 1 hafta sonra yeni yaptığım ritimler ve sesler için demo yapacağım o zaman fikrin kesinlikle değişir