• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bilinmiyor!

Can Başar

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Wersi Galaxis
Bu parça maalesef kötü bir kayıttan çıkarıldı ve ismini bilmiyorum.Eğer bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim.umarım yorumumu beğenirsiniz.
Iyi dinlemeler

http://soundcloud.com/canbasar/ad-bilinmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Bilinmiyor!

bu parçaya tam 1 günümü verdim ve aslına uygun bir biçimde çalmaya çalıştım ama görüyorum ki bir teşekkür butonuna basmaya bile değer değilmiş.olsun bu da son paylaşımım olur canınız sağ olsun. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilinmiyor deyince ben de cavit karabey'in bilinmiyor diye bir parçası vardı o sandım valla :) eline sağlık bu arada

ben parçayı çıkaramadım ama söz yazdım abicim :) bu mnüziğe söz yazmak çokda zor deil, dal 70 - 80 lere....

hocam eskilerden bir melodi herhalde armoni ve melodi yürüşü o eski popları andırıyo (hello my way..vb gibi)ama bilmiyorum.. çok güzel çalmışsınız, org saund una bayıldım

bu parçaya tam 1 günümü verdim ve aslına uygun bir biçimde çalmaya çalıştım ama görüyorum ki bir teşekkür butonuna basmaya bile değer değilmiş.olsun bu da son paylaşımım olur canınız sağ olsun.

Can hocam elinize sağlık bu parça nasıl sevilmez?Dinlemek müthiş bir keyif..

Aslına bakarsanız ben diğer forumda da olmak üzere ; Parçayı başka bir yerden aldınız ve sadece ismini öğrenmek istiyorsunuz sanmıştım.Yukardaki mesajınızı okuyunca anladım saflığımı :D

aslında saflık bende,
tam anlatamadım başta ama gerçekten çocukluğumdan beri bu parçanın ismini merak ediyorum.hikayesi şöyle:

1979 yılında rahmetli babam bu parçanın orijinalini almanyada radyodan makaralı teyp'e kaydetmişti ve düşünün 1979 yılında ben 13 yaşındaydım ve bu parçayı çıkardım ve çalmaya başladım ama ne yaptıysam ismine ulaşamadım.

valla ben bilemedikten sonra başkası zor bilir.bir ihtimal james last,golden trumpet veya golden orgen albümünden bir parça olabilir.halit hoca bi ihtimal bilebilir.keşanlı da bi ihtimal.herhalde orjinali de enstrumantal şarkının.benim tarzım değil o zaman.1960 dan bu yana hit olmuş tüm şarkılar arşivimde mevcut.tabii tanınmış sanatçılar tarafından seslendirilenler.güzel çalmışsınız.saygılar.....

ellerinize sağlık can hocam.. sizi bi kezde oyun havası demosu ile görelim üstadım :)

bence her pazar trt 1 de oynayan eski gringo filimlerindeki müziklere benziyor.ama ilk defa dinledim.çok güzel yorumlamışsınız Can Başar.ellerinize sağlık.

Geri