Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Bir parçanın akorlarını çıkarmak (Yardım)o zaman kardeşim org dersi veren cd ler var,,org dersleri seti diye cd seti var ondan bulabilirsen,hem senin acından daha iyi olur,,eğerki ben süper piyanist olayım org çalım dersen cd de kitabta boş özel ders alman gerekir,,hatasız takılmadan takır takır zorlanmadan çalarsın,,yoksa hep yerinde sayarsın,,inşallah birini bulursunda ders alırsın,,rahat edersin,hadi kolay gelsin
Cevap: Bir parçanın akorlarını çıkarmak (Yardım)
o zaman kardeşim org dersi veren cd ler var,,org dersleri seti diye cd seti var ondan bulabilirsen,hem senin acından daha iyi olur,,eğerki ben süper piyanist olayım org çalım dersen cd de kitabta boş özel ders alman gerekir,,hatasız takılmadan takır takır zorlanmadan çalarsın,,yoksa hep yerinde sayarsın,,inşallah birini bulursunda ders alırsın,,rahat edersin,hadi kolay gelsin