• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu Mezarda Bir Garip Var-ChordSolo&DreamSongs

Cevap: Bu Mezarda Bir Garip Var-ChordSolo&DreamSongs

bir elin nesi var iki elin sesi var bu olsa gerek.ChordSolo,nun yaptığı zaten çok güzeldi şimdi dahada harika olmuş.ellerine sağlık DreamSongs.

o ne elektro soloydu.tebrikler her iki arkadaşa...

Paylaşım ve bölüşüm budur....

lezzetli olmuş...her iki arkadaşımızıda tebrik ederim...bahadır giderek daha sağlam söylemeye başladı...ah bir oktav üstden de söylemeye başlasa...
diğer konu bir müzisyen bir şarkıyı düzenlemeye başladığında bir süre sonra yoruluyor...tekrar bir şeyler ekliyeyim desede yorgunluğun bıraktığı izden dolayı yapamıyor...şarkının bazı bölümlerindeki solo riffleri daha bir ustalık istiyor...bu bölümleri diğer müzisyen arkadaşlara çaldırmak çok önemli...
hele bir başkasının yayınladığı bir şarkıyı kopyalamak yetmez,sizin farklı stiller ve yorumlar koymanız gerekir...bu açıdan bakıldığında arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyor
devamını diliyorum...
bu arada canlı gitarların yerini hiç bir vst tutmuyor...sağolasın dream songs....
selamlar....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba...

Vayyyyyyyyyyyy!!! Çok güzel bir çalışma olmuş ; HARİKA!!!

Ellerinize ve ruhunuza sağlık ; çok beğendim , tebrikler... :D

Çok sevdiğim de bir şarkıdır ; tercihiniz de çok yerinde olmuş...

Selâmlar sizlere...

her ıkınızıde alkıslıyorrum sevgılı dostlarımm cok basarılı olmusss tebrıklerrr :))))

tebrikler işallla.biriniz atilla özdemiroğlu biriniz turhan yükseler olmuşunus.yaşayın vallla.

Özlemişiz ortak çalışmaları. Gitarda çok iyisin Murat abi. Ben de çok özeniyorum e.gitara ama bir ara denedim ve bir türlü beceremedim çalmayı :) Keşke şöyle güzel bir mekanda, böyle güzel müzik yapan bir grup bulsakta fırsat buldukça her akşam gitsek dinlemeye. :) Emeklerinize sağlık.

Güzel olmuş, gönlünüze sağlık