coban ali YENI**vah omrume**md 2010 HARUN AYDIN

Cevap: coban ali YENI**vah omrume**md 2010 HARUN AYDIN

20 kisi bakmis ama nafile belli adamlar cabaliyor paylasiyor bircok kisi sadece vur kac somurge sevgili arkadaslar biraz deger verelim emeklere bakin hasso45 paylasimi durdurdu nerdeyse adam cabaliyor 300 kisi indirmis 5 kisi tesekkur etmis ..garip bir durum

evet millet genelde sömürüp gidiyor..madem bakılmış.... iyide olsa kötüde olsa bi yorum yaılması lazım bence...

Harun hocam ellerine sağlik

harun abicim eline sağlık güzell olmuş senden çoban alinin oğul oğul cansın oğul parçasını istesem yaparmısın bide oyun havası isticem abicim senden şöle ankara tarzı misket fidayda kesik çayır alaplı falan 3 ayak halay malatya halay başı delilo dıvdıv caney lorke

GOKHANCIM bakarim masallah oyun havasi diyince hersery dokulmus arkasindan=))))

Sevgili hemşerim Harun'cuğum değerli kardeşim senin elinden yüreğinden dökülen nağmeler hiç boşa gidermi.O teşekkürü unutan kardeşlerimizde sana gönülden teşekkür ettiklerinden eminim.Yaptığın bütün türkülerde ezgiler sağlam ama biraz derinlik çok sevgili Harun kardeşim. dışarda biraz sorun oluyor ama içerde hissedilmiyor.Saygı ve sevgilerimle devamını bekliyoruz.

Sevgili hemşerim Harun'cuğum değerli kardeşim senin elinden yüreğinden dökülen nağmeler hiç boşa gidermi.O teşekkürü unutan kardeşlerimizde sana gönülden teşekkür ettiklerinden eminim.Yaptığın bütün türkülerde ezgiler sağlam ama biraz derinlik çok sevgili Harun kardeşim. dışarda biraz sorun oluyor ama içerde hissedilmiyor.Saygı ve sevgilerimle devamını bekliyoruz.

abicim zaten san kisimlarini ben yaptim orjinali nasilsa ona uygun yaptim yani onun ustune derinlik hall verirsem nasil olur bilmiyorum sen calarken biraz efecccleri acsan o caldigin kanaldan nasil olur abicim birdene istersen saygilar

valla kardeşler ellerinize sağlık emeğinize teşekkürler bizleri bırakmayın