Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Re: Cevap: Çok okunan konular, AnasayfadakiŞunu söylemek istiyorum; anasayfaya "en çok okunan konular" başlığı koyulduktan sonra doğal olarak "son mesajlar" tarafında bulunan konu başlıkları daraldığı için , bu başlıklar anasayfada eksik gözüküyor. Birçoğumuzun forumu anasayfadaki "son mesajlar" bölümünden takip ettiğini düşünüyorum. Bundan bahsediyordum. Bence bu şekilde forumun kullanışlı hali bozulmuş oluyor. Tabi karar sizin.
Re: Cevap: Çok okunan konular, Anasayfadaki
Şunu söylemek istiyorum; anasayfaya "en çok okunan konular" başlığı koyulduktan sonra doğal olarak "son mesajlar" tarafında bulunan konu başlıkları daraldığı için , bu başlıklar anasayfada eksik gözüküyor.
Birçoğumuzun forumu anasayfadaki "son mesajlar" bölümünden takip ettiğini düşünüyorum. Bundan bahsediyordum. Bence bu şekilde forumun kullanışlı hali bozulmuş oluyor. Tabi karar sizin.