Arkadaşlar İstanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum , 12 aylık , nezih bir mekanda ayda 2 defa kullandığım cihazımı satıyorum,
Cihaz Orjinal kutusunda , Orjinal Çantası , Orjinal nota sehpası ile teslim edilecek.
Mağzaya koysam 0 yerine satılır, başka bir şey anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Fiyatla alakalı takıntım yok arayın üçe beşe bakmam neyse odur, uyguna bırakıcam,
Şunu da söylüyorum bugüne kadar üstünde bir çok set denendi , bir çok global yüklendi , daha bir defa kitlenmedi , text dosyası dahil, yalan atıyorsam adam değilim.
Hatta şukadar da iddalıyım , alan arkadaşın parasını bankaya yatırırım , 1 hafta müddet , arayıp teşekkür bile etmez ise , parasını geri veririm. Takdir sizin ?
Pa3x 61
05464212716
05337425859
Ayhan
Fatura garantisi duruyor
Şunu da söylüyorum bugüne kadar üstünde bir çok set denendi , bir çok global yüklendi , daha bir defa kitlenmedi , text dosyası dahil, yalan atıyorsam adam değilim.
Hatta şukadar da iddalıyım , alan arkadaşın parasını bankaya yatırırım , 1 hafta müddet , arayıp teşekkür bile etmez ise , parasını geri veririm. Takdir sizin ?
Pa3x 61
05464212716
05337425859
Ayhan
Fatura garantisi duruyor