Dante Tr Aralık Part-2 Ne zaman siteye konulacak ?

canhayelmert3

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Dante Tr "Aralık Part-2" "Ritim ve Sesler" Ne zaman siteye konulacak ?

Cevap: Dante Tr Aralık Part-2 Ne zaman siteye konulacak ?

Batuh ritimleri teslim ettiği zaman...

Tamam Hocam Teşekkür Ederim verdiğiniz bilgiler için.
Hocam bir şey danışacağım size Diğer Piyanist arkadaşlarımız soruyor ben size ileteyim hocam

1-) Dante Tr farklı renklerde üretilecek mi ?
2-) Pichbend'i golf topu şeklinde almış olanlar değiştirebileceklermi dante tr'sini ve değişirse kaç'a mal olacak ?
3-) Yeni Bir seri çıkacak mı Dante Tr'nin pichbend'i değişmiş olarak ?
4-) Yeni yazılım tarihi yakın bir tarih midir yılbaşından önceye yetişme şansı varmı ?
5-) Ritim ve Ses olarak şunu istiyorlar.Aylık en az 30 ritim ve Sesler istiyorlar ?
6-) Son olarak yılbaşı'na özel ritim ve ses paketi sunulacak mı acaba ? (kendi düşüncem)

Tamam Hocam Teşekkür Ederim verdiğiniz bilgiler için.
Hocam bir şey danışacağım size Diğer Piyanist arkadaşlarımız soruyor ben size ileteyim hocam

1-) Dante Tr farklı renklerde üretilecek mi ?
2-) Pichbend'i golf topu şeklinde almış olanlar değiştirebileceklermi dante tr'sini ve değişirse kaç'a mal olacak ?
3-) Yeni Bir seri çıkacak mı Dante Tr'nin pichbend'i değişmiş olarak ?
4-) Yeni yazılım tarihi yakın bir tarih midir yılbaşından önceye yetişme şansı varmı ?
5-) Ritim ve Ses olarak şunu istiyorlar.Aylık en az 30 ritim ve Sesler istiyorlar ?
6-) Son olarak yılbaşı'na özel ritim ve ses paketi sunulacak mı acaba ? (kendi düşüncem)

alet ile ilgili bugüne kadar anlattıklarımızın dışında hiç bir değişiklik olmayacak.

Yeni güncelleme bugün geldi. Gün içerisinde DanteTR sitesinden indirebilirsiniz...