Dante Tr Son Nokta

labirent75

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Evet Arkadaslar.Simdiye kadar bu orgla ilgili cok sey yazıldi çizildi. Bende bu orga bir hafta önce sahip oldum.Öncelikle şunu söyliyim bu orgun bundan sonra bedava reklamcısiyım. Bu kadar emek verilen ve üzerinde bu kadar calisan ekibe sonsuz tesekurler ederim. Simdi bazilari sazan gibi cikip reklam icin kac para aldigimi soracaklardir. Ama sunu soyleyeyim iyi her zaman alkislanir arkadaslar.Orga gelince siz o bildiginiz markalara 7000 8000 tl vermeye devam edin bizde 2000 tl lik bu orgla ayni ekmegi yiyelim.

Cevap: Dante Tr Son Nokta

Katılıyorum.

Dugun yapan veya bir mekanda calan arkadaslar hiç süpheniz olmasin Dante tr size fazlasiyla yeter.Ritmler gümbür sesler kalite ve her geçen gün bedava güncellemer var. Oyle 300 400 tl lik usb ler ile degil.

8000lik sample çalmayan org mu varmış ya :) :)

efektörleri ,tc heliconları dnc 'leri hiç söylemeyim dante tr konusunda ayıp olur :)

8000lik sample çalmayan org mu varmış ya :) :)

efektörleri ,tc heliconları dnc 'leri hiç söylemeyim dante tr konusunda ayıp olur :)

Tabiiki kullanılan teknolojilerin hepsi para...

Arkadaşın demek istediği ihtiyacımı karşılıyorsa, 'daha pahalısına gerek duymuyorum '

Tabiiki kullanılan teknolojilerin hepsi para...

Arkadaşın demek istediği ihtiyacımı karşılıyorsa, 'daha pahalısına gerek duymuyorum '

evet kesinlikle Salim abi. ben mesela A2000 yerine Dante alırım. ama 8000lik Korglarla kıyaslamak doğru olmaz.

hayırlı akşamlar

Tamam iste siz o 8000 tl lik orglarla takilmaya devam edin benim cebimde 6000 tl param var. :)

Son birsey daha arkadaslar.Hani burdan serzeniste bulunuyosunuz ya video koyun ritmleri ve sesleri dinleyelim diye. Bu videolarda gercek ritmi ve sesi vermiyor videolar. Mutlaka canli dinleyin ve oyle karar verin.Bunu Can bey ustune basa basa soyluyordu ve bence sonuna kadar hakliymis bakin yine reklam yaptim HEMDE BEDAVAAAAA..

Bu kadar emek boşa degil kiymet bilinmeli, biraz once vatandasin birisi dalga gecer gibi bir yazi yazmis cevabini aldi umarim emege saygiyi ogrenir

Arkadaşlar merhaba zamanında pa3x te kullandım tyros 4 te kullandım or700 de kullandım v2 plusta kullandım, şu an dante tr mevcut elimde, Üstadların yaptıklarına emeklerine de herzaman saygı duydum, bana medeliyi aldıransa or700vs plus ritimlerine seslerine sahip olması, fiyatına göre inanılmaz bir cihaz ama 7000-8000 tllik cihazlara o paraları vermeye devam edin diye bir tabir kullanırsanız yanlış olur, zira o cihazlarda o paraların hakkını vermekte, bu şekilde tabirler kullanırsanız doğal olarak karşı fikirli insanlar size tepki gösterir ve tartışma çıkar, emeği geçen tüm üstadlara tekrardan selam olsun