eddie Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 27 Ara 2005 Mesajlar 1,159 Tepkime puanı 50 Puanları 0 Konum Canada Enst. PSR A1000 TR - Baglama 28 Mar 2010 #1 Deniz Seki - Yarım Kalan Aşk Stüdyo Orjinal - - - - - - -
eddie Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 27 Ara 2005 Mesajlar 1,159 Tepkime puanı 50 Puanları 0 Konum Canada Enst. PSR A1000 TR - Baglama 5 Nis 2010 #2 Cevap: Deniz Seki - Yarım Kalan Aşk Stüdyo Orjinal Bir kere sevdim diye Bin pisman etme beni Bir kere sevdim diye Bin pisman etme beni Istemiyorsan birak Perisan etme beni Birak bos kalsin elim Yol yakinken dönelim Arkadasim ol yeter Böylesi daha güzel Birak beni ne olur Burda bitsin sarkimiz Birak beni ne olur Burda bitsin sarkimiz Zamanla unutulur Yarim kalan askimiz Birak bos kalsin elim Yol yakinken dönelim Arkadasim ol yeter Böylesi daha güzel
Cevap: Deniz Seki - Yarım Kalan Aşk Stüdyo Orjinal Bir kere sevdim diye Bin pisman etme beni Bir kere sevdim diye Bin pisman etme beni Istemiyorsan birak Perisan etme beni Birak bos kalsin elim Yol yakinken dönelim Arkadasim ol yeter Böylesi daha güzel Birak beni ne olur Burda bitsin sarkimiz Birak beni ne olur Burda bitsin sarkimiz Zamanla unutulur Yarim kalan askimiz Birak bos kalsin elim Yol yakinken dönelim Arkadasim ol yeter Böylesi daha güzel