düğün sistemi

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
arkadaslar sadece mahallede dugun yapmak için ucuz kolon ne tavsıye edersınız bu kule tipi olanlar var ses verırmı mahalledey yetcek kadar amfıde lazımmı onlara amfılı olanları varmı bı fıkır verırmısnız

Cevap: düğün sistemi

bütçeni yazarsan elimde cihazlar var istanbuldayım ben de ayarlarız sana güzel bir tesisat

o zaman ben sana ekipman sıralayayım sen ihtiyacına göre seçim yap kardeşim ilgilendiklerin olursa 0532 207 87 97 den ulaşabilirsin;

bir çift behringer B212XL pasif 600 TL
bir çift wharfedale evpx15 pasif göbekleri RCF L15P430 800 TL
bir çift servo 152 DK 1250 TL
bir çift jbl jrx 125 kule içerisinde iki adet jbl bas ve 1 adet tiz bulunan 1750 TL

satılık dügün tesisatı org or 700 v1 exterme set yüklü dolu bir aletir sıfır ayarındadır mekse pawır mikser 2x300 4 adat 400 wat kolon ikili kablosuz mikrofon ne anfide nede kolonlrda sorun yoktur bulabilecegin en hesaplı tesisattır hepsine 3500 tl istiyorum pazarlık yoktur ilgilenirsen 0544 524 53 56 ha bide hatırlatma yapayım sadece dügün yapacaksan kule yorara seni indirmen bindirmen ona göre araç bulmam bıkarsın al 4 tane kolon bak işine ha yok ben büyük işler yapacam diyosan o zaman kule taşı

satılık dügün tesisatı org or 700 v1 exterme set yüklü dolu bir aletir sıfır ayarındadır mekse pawır mikser 2x300 4 adat 400 wat kolon ikili kablosuz mikrofon ne anfide nede kolonlrda sorun yoktur bulabilecegin en hesaplı tesisattır hepsine 3500 tl istiyorum pazarlık yoktur ilgilenirsen 0544 524 53 56 ha bide hatırlatma yapayım sadece dügün yapacaksan kule yorara seni indirmen bindirmen ona göre araç bulmam bıkarsın al 4 tane kolon bak işine ha yok ben büyük işler yapacam diyosan o zaman kule taşı

Kule mevzusuna katılıyorum.

kardeşim servo sv153 v veya vb serisi çok idaal hem uygun fiyata hem çok kuvvetli

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri