E-96 nostalji 1996 kardeşim Hakan. by_ümit

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
roland e-96 ile eski bir kasetten bilgisayara aktardığım bir demo kardeşim söylüyor şimdi müzik işini tamamen bıraktı bir bankada çalışıyor vakti yok.:D

o zaman roland e 70 orgumuz vardı fakat ben çok titiz olduğum için düğmelerine sert basıyor diye kızmıştım orgu çaldırmıyordum bunun üzerine annemde kızdı kardeşime 1200 dolar verdi oda e96 almıştı bana elletmiyordu:)

Zippyshare.com - hakan gülümse.mp3

Cevap: E-96 nostalji 1996 kardeşim Hakan. by_ümit

Ne varsa eskilerde var, çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.

of of aldı götürdü valla ya :(

Bu parçalar eski cihazlarda ne hoş çalınıyormuş. Şimdiki teknolojik cihazların soundu bu tadı vermiyor. Gece gece alıp götürdü gerçekten, çok güzel olmuş.

öncelikle elinize sağlık çok güzel yorumlanmış roland e86 e96 yı hocalarım hep anlatırlar ilk çıktığında suat aydoğan ritim yazmış çok havalı cihazlarmış

benim kendi şahsıma ilk aldığım roland org e 96 idi.1900 dolar para vermiştim.çok güzeldi ama o günler alette ruh vardı.paylaşım için teşekkür ederim.

hayatımda dinlediğim en güzel şarkılardan biri bana aldırtacaksınız bitane roland elinize sağlık

Cok hosuma gıttı gercekten de hocam bu tarzda eskı kayıtlarınız varsa zevkle dınlerız

çok güzel olmuş sound eski kasetler gibi ahh gözünü sevdiğim roland'ı..:) ahh cengiz baba