• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Emo usb çıktımı ? Demolar neden yok

primera

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK5
27 ağustosta çıkacaktı...açıklama yok ,demo yok...bilgisi olan arkadaşlar lütfen bizide bilgilendirebilirlermi...ben bu usbyi almak istiyorum...özellikle karta taksitli nerden alabilirim ...bu konuda yardım bekliyorum...teşekkür ediyorum...

Cevap: Emo usb çıktımı ? Demolar neden yok

bekleyelim bakalım ne zaman çıkacak geç olsunda güç olmasın...

Arkadaşlar Emo nun sitesinde bayramdan sonra demişler Ramazan Bayramı geçti olmadı bence yakında sitede açıklama geçerler "Biz Kurban Bayramını kastetmiştik..!" diye :D
Ülkemde bayram bol hadi bakalım beklemeye devam

Bir yerde okudum bugün satışa başlanıyormuş, hayırlı olsun tüm a2000cilere...

Çıkmadı ki satılsın... :D

hayırlısı olsun...bugün çıkacakmış ,öyle bir bilgi aldım...ama demo olmaması biraz tuhaf ya...herbirimizin bulunduğu ilde bunu satacak bayii yok ki gidip canlı dinleyelim...hiç değilse demoları dinleyip fikir edinebilirdik...neyse satılmaya başlasında alan arkadaşlar demo yaparlar herhalde...

Youtube'a falan baktınız mı?

hiç bi açıklama yok.en azından yetiştiremedik şu tarihte hazırolacak deseler sorun olmayacak.

Emoyla görüştüm...bugün bayilere kargoyla gönderiliyor...ayrıca direkt emodan almak mümkünmüş ,parayı havale edip direkt adreslerine sipariş geçebiliyor...ancak direkt emodan alırken kart ve taksit olayı yokmuş..

sevindirici bi haber.