Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Evet Piyanist Abiler Lütfen Yardımınızı BekliyorumValla arkadaşım sorun tuhaf biraz,sen alınma ama 3 yasındaki çocukların sorularına benzemiş..Bu alışmaya bağlı,ben mesela ilk tuşlara dokunduğumda 6 yaşındaydım ve Üsküdara giderkeni kulaktan çalmıştım,çünkü beynimdeki şarkı mi üzerinde canlanmış ve o tonları bularak hep onu çalmıştım ve sonuç olarak mi ye alışmıştım..Ve öyle devam etti,yani sorunun cevabı insanlar nasıl alışırsa öyle çalar..Bu arada Re çok diyez olmaz,umarım bu konuyu dalgasına açmadın..
Cevap: Evet Piyanist Abiler Lütfen Yardımınızı Bekliyorum
Valla arkadaşım sorun tuhaf biraz,sen alınma ama 3 yasındaki çocukların sorularına benzemiş..
Bu alışmaya bağlı,ben mesela ilk tuşlara dokunduğumda 6 yaşındaydım ve Üsküdara giderkeni kulaktan çalmıştım,çünkü beynimdeki şarkı mi üzerinde canlanmış ve o tonları bularak hep onu çalmıştım ve sonuç olarak mi ye alışmıştım..Ve öyle devam etti,yani sorunun cevabı insanlar nasıl alışırsa öyle çalar..
Bu arada Re çok diyez olmaz,umarım bu konuyu dalgasına açmadın..