exr 46 dosyaları 40 a olurmu

27facia27

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
degerlı hocalarım benımde exr 40 ım var yenı aldım ogrenmeye calısıyorum bu dosyaları bende yukleyebılırmıyım dıskete yukleyecgım sanırım bıde elektro baglama sesı yuklenırmı saygılar

Cevap: exr 46 dosyaları 40 a olurmu

usb kablosuyla bilgisayardan klayca atabilin orgun flash hafızası styl dosyasının içine 2 şer-3 er at convert etmesini bekle sonra 101 den sonraki ritimler flashtakiler...tüm sesler var zaten aleti karıştır bulun ...bende exr 40 arıyorum yer adana...

exr 40 arayan arkadaşım sana yardımcı olabilirim boluda satılık bi exr 40 var orgun bi kaç düğmesi tamir istiyo okadar sanırım 600 e falan vermeyi dşünüyo istersen bi bak derim iyi günler

koray bir kaç düğmesi arızalı exr 40 için bence 600 ytl fazla...ama yakın şehir olsa ilgilenirdim....

imkanın varsa gw-8 al derim,

degerlı hocalarım benımde exr 40 ım var yenı aldım ogrenmeye calısıyorum bu dosyaları bende yukleyebılırmıyım dıskete yukleyecgım sanırım bıde elektro baglama sesı yuklenırmı saygılar

hocam exr46 rtmlerinin çoğu uyuyo,,exr46 nın yeni davul kitleriyle yazılmış rtmleri var onları iyi okumuyo,,rtm olarak fazla bi sorun yok ama ses olarak maalesef uymuyo,,çünkü exr40 da sampler tr sesler yok,,exr46 da sampler tr sesler var(e.bağlama ,bağlama keman ney tulum kemençe zurna v.s)

iki orgada dışarıdan ses yüklenmiyo,,ancak içindeki seslerle birleştirerek ses üretebilirsin,,

usb kablosuyla bilgisayardan klayca atabilin orgun flash hafızası styl dosyasının içine 2 şer-3 er at convert etmesini bekle sonra 101 den sonraki ritimler flashtakiler...tüm sesler var zaten aleti karıştır bulun ...bende exr 40 arıyorum yer adana...

kardeşim exr46 istersen ben vericem bilgin olsun satmagibi birniyrtim yoktu ama gw-8 alabilmek için 46yı satmam gerekiyor malüm duygusal nedenler

0544 457 44 93