Fan sayfama bütün müzisyenleri bekliyorum...

Cevap: Fan sayfama bütün müzisyenleri bekliyorum...

Hayırlı olsun arkadaşım ama keşke 100 kişi olmadan paylaşıma başlasaydın daha iyi olmazmıydı? Saygılarımla

ölemiyapalım dersiniz peki yapalım...

Cem babanla iyi bir ikili olmussunuz,abimde hertelden okuyor masallah,sende her telden caliyorsun,neden kendinize bir grup ismi vermiyorsunuz onu anlayamadim.Bence sizin icin daha dikkat cekici olur.

Cem babanla iyi bir ikili olmussunuz,abimde hertelden okuyor masallah,sende her telden caliyorsun,neden kendinize bir grup ismi vermiyorsunuz onu anlayamadim.Bence sizin icin daha dikkat cekici olur.

aynen yabancı hariç her tarz var ve güzel fikir neden olmasın...varmı fikirleriniz
grup karagülle çokmu bait olur soy isimlerimiz?

aynen yabancı hariç her tarz var ve güzel fikir neden olmasın...varmı fikirleriniz
grup karagülle çokmu bait olur soy isimlerimiz?
Estafurullah kimsenin soy ismi asla basit olmazda,muzik grubu icin biraz zor.misal Karagulle tic.as. falan gibi olurdamuzik icin nasil olur bilemem tabi,benim fikrimi sorarsan GRUP HERTELDEN olurmu bilmem siz ne dersiniz?

hertelden komik gelir ama onu güzel bir keliemyle düşünelim bakalım...

Gülü susuz seni aşksız bırakmam da özellikle giriş bölümün ve parçanın tamamında çok şahenesin kardeşim.Şu sıralar ev satın aldığım için taşınma telaşım var fakat telaşım biter bitmez tüm parçalarını tek tek dinleyeceğim söz ve elimden geldiğincede facebook paylaşımında yardımcı olacağım söz...Ama bir kaç gün süreye daha ihtiyacım var.Saygılarımla

Gülü susuz seni aşksız bırakmam da özellikle giriş bölümün ve parçanın tamamında çok şahenesin kardeşim.Şu sıralar ev satın aldığım için taşınma telaşım var fakat telaşım biter bitmez tüm parçalarını tek tek dinleyeceğim söz ve elimden geldiğincede facebook paylaşımında yardımcı olacağım söz...Ama bir kaç gün süreye daha ihtiyacım var.Saygılarımla

Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı olmuş olursnuz....