ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 19 Eyl 2010 #1 FERDİ TAYFUR NEDE HAKLIYMIŞ. Md.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download alıntı
FERDİ TAYFUR NEDE HAKLIYMIŞ. Md.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download alıntı
S sensin tesellim 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 62 20 Eyl 2010 #2 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş teşekkürler ferde suuuuu
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 21 Eyl 2010 #3 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş rica ederim güle güle kullan sensin tesellim..
betermen Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Nis 2006 Mesajlar 1,344 Tepkime puanı 21 Puanları 0 Yaş 51 Konum Kırklareli Web sitesi www.kirklarelipolisevi.pol.tr Enst. Korg Pa800 - Pa3xPro 21 Eyl 2010 #4 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş Orjinal bir alt yapı. Hatta nakararatta Sayın Ferdi Tayfur da vokal yapmış oluyor. Emeği geçenlere ve paylaşım için teşekkürler...
Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş Orjinal bir alt yapı. Hatta nakararatta Sayın Ferdi Tayfur da vokal yapmış oluyor. Emeği geçenlere ve paylaşım için teşekkürler...
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 21 Eyl 2010 #5 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş rica ederim betermen..iyi çalışmalar dilerim..
E emrecan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Enst. Yok 1 Kas 2011 #6 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş Yasaklanmış açamıyorum telekom tarafından yasaklı.
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 1 Kas 2011 #7 Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş emrecan' Alıntı: Yasaklanmış açamıyorum telekom tarafından yasaklı. Genişletmek için tıkla ... yeni değilki.epey zamandır yasaklı ama hepimiz giriyoruz.DNS ayarlarını değiştirirsen sende girebilirsin emrecan..sitede resimli anlattım.oradan uygulayabilirsin.
Cevap: Ferdi tayfur nede hakliymiş emrecan' Alıntı: Yasaklanmış açamıyorum telekom tarafından yasaklı. Genişletmek için tıkla ... yeni değilki.epey zamandır yasaklı ama hepimiz giriyoruz.DNS ayarlarını değiştirirsen sende girebilirsin emrecan..sitede resimli anlattım.oradan uygulayabilirsin.