• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

floph emulatör kullanan arkadaşlar,bir zahmet bakarmısınız

gookhn gookhn

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha
arkdaşlar bende 8mb xd9 var,disket sıkıntısı çekiyorum,ayrıca disketler çabuk bozuluyor,satıcılarda sağolsun fırsattan istifade tanesini 3tl ye satıyorlar,usb emulatör almaya karar verdim,nereden bulurum vede bunun pın sayısı voltaj amper olayı nedir özellik olarak:confused:

Cevap: floph emulatör kullanan arkadaşlar,bir zahmet bakarmısınız

ben sx3000 de kullanıyorum mükemmel bir şey disket derdinden tamamen kurtuluyorsun yanında birde programı oluyor onuda bilgisayara kuruyorsun ve kullanacağın usb belleğe boyutu ne olursa olsun format atıyorsun 100 tane 1,44mb lik baka ayırıyor org bu bankların her birini ayrı disket gibi görüyor yani 100 adet disketi bir usb bellekte taşıyorsun.

arkdaşlar bende 8mb xd9 var,disket sıkıntısı çekiyorum,ayrıca disketler çabuk bozuluyor,satıcılarda sağolsun fırsattan istifade tanesini 3tl ye satıyorlar,usb emulatör almaya karar verdim,nereden bulurum vede bunun pın sayısı voltaj amper olayı nedir özellik olarak:confused:

ben e86 ya taktirmistim o kadar guzeldiki artik disketlerden gina gelmisti,odanin ici disket doluydu hepsinden kurtuluyorsun,onlardan kurtuldugun gibi masaustu bilgisayardanda kurtuluyorsun hic dusunmeden takir derim hem daha hizli calisiyor,yaninda kullanma klavuzu ve cd veriyorlar zorluk cekmezsin.

Peki usb emulatörün fiyatı ne kadar ?

ben sx3000 de kullanıyorum mükemmel bir şey disket derdinden tamamen kurtuluyorsun yanında birde programı oluyor onuda bilgisayara kuruyorsun ve kullanacağın usb belleğe boyutu ne olursa olsun format atıyorsun 100 tane 1,44mb lik baka ayırıyor org bu bankların her birini ayrı disket gibi görüyor yani 100 adet disketi bir usb bellekte taşıyorsun.

sayın şantör,size özelden sorucaktım bu konuyu,ama teretdütde kaldım,sizin kullandığınızı daha önce hatırlar gibiydim,yanılıyor olabilirim diye sormadım,ilginize teşekkürederim.manisadan buldum uygun fiyata,sizede o arkadaş vermiş galiba?kendisi öyle söyledi,forumda GONZALES nickli üye,saygılarımla:)

ben e86 ya taktirmistim o kadar guzeldiki artik disketlerden gina gelmisti,odanin ici disket doluydu hepsinden kurtuluyorsun,onlardan kurtuldugun gibi masaustu bilgisayardanda kurtuluyorsun hic dusunmeden takir derim hem daha hizli calisiyor,yaninda kullanma klavuzu ve cd veriyorlar zorluk cekmezsin.

evetya,haklısınız,disket sürücü sağlam olsa,disket sorun oluyor datalar sağlıklı çalışmıyor,aldık artık bakalım inşallah bizde memnun kalırız:)saygılarımla

sayın şantör,size özelden sorucaktım bu konuyu,ama teretdütde kaldım,sizin kullandığınızı daha önce hatırlar gibiydim,yanılıyor olabilirim diye sormadım,ilginize teşekkürederim.manisadan buldum uygun fiyata,sizede o arkadaş vermiş galiba?kendisi öyle söyledi,forumda GONZALES nickli üye,saygılarımla:)

evet bende gonzales ten almıştım güvenilir bir arkadaştır tavsiye ederim

Bu emulatorun fıyatı nekadar tek bır markamı yoksa markalara gore degısıyor

evet bende gonzales ten almıştım güvenilir bir arkadaştır tavsiye ederim

doğru söylüyorsunuz,kendisi olgun ve mütevazi bir insan,telefonla hiç üşenmeden gerekli olan bilgi ve yardımları ssağladı,sağolsun:)ayrıca şuanda xd9 a taktım takır takır çalışıyor:)küçüçük flash bellekde 100 tane sanal disketim var artık hemde hiç eskimeyecekler:D:D

Bu emulatorun fıyatı nekadar tek bır markamı yoksa markalara gore degısıyor

üstadım birkaç çeşiti var,benim kullandığım,İPCAS ALMAN MALI,85 TL YE aldım,yeniliği ve kolaylığı bir görseniz 100tl ide gözden çıkarırsınız,gerisinide siz düşünün artık....arkadaş dürüst ve güvenilir biri tavsiye ederim.ilgilenenlere tel nosu 05363515864,ahmet coşar:)disketleride 2yaşında kızım var ona hediye ettim:D:D