günün en komik anısı

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar sahnedeydim oyun havası istenmişti oyun havası çalıp okumaya başladım 2 tane zil zurna müşterimiz çıkıp delicesine oynamaya başladı derken 1i diğerinin üzerine ansızın atladı bacaklarını beline kitledi oynamaya başladı diğer adam sallanmaya başladı benim gözler açıldı tehlike sezdim ve kucağa atlayan adam sözde kafayı geri yatırıp oynayacak derken ikisi hooop orgun yanına düştüler o kadar komiktiki yerdeki pozisyon çok komikti ve ben org zarar görmesin diye orgu kucakladım müdürümüz olayı görmediği için bana bağırdı ne yapıyon la dedi sonra anlattık durum böle böle ne desin bende sandım işi bırakıp kaçacan ve adamlar gittikten sonra şarkıya giriş veremiyorum gülme krizi tuttu introyu bağlamayla beraber 7/8 kere aldık solistte girişi unuttum sanıp girdi ben gülmekten nasıl okudum anlayamadım bi şarkı 15 dakika sürermi?

Cevap: günün en komik anısı

çok komikmiş gerçektende
m08.gif
m08.gif
fikrakm0.gif
fikrakm0.gif

o an orada olmak varmış. :D

arkadaşlar sahnedeydim oyun havası istenmişti oyun havası çalıp okumaya başladım 2 tane zil zurna müşterimiz çıkıp delicesine oynamaya başladı derken 1i diğerinin üzerine ansızın atladı bacaklarını beline kitledi oynamaya başladı diğer adam sallanmaya başladı benim gözler açıldı tehlike sezdim ve kucağa atlayan adam sözde kafayı geri yatırıp oynayacak derken ikisi hooop orgun yanına düştüler o kadar komiktiki yerdeki pozisyon çok komikti ve ben org zarar görmesin diye orgu kucakladım müdürümüz olayı görmediği için bana bağırdı ne yapıyon la dedi sonra anlattık durum böle böle ne desin bende sandım işi bırakıp kaçacan ve adamlar gittikten sonra şarkıya giriş veremiyorum gülme krizi tuttu introyu bağlamayla beraber 7/8 kere aldık solistte girişi unuttum sanıp girdi ben gülmekten nasıl okudum anlayamadım bi şarkı 15 dakika sürermi?

düğün reziloldu desene :D

yok düğün değildi bar da içmeye gelen bi grup millet zaten sarhoş

bu günde mekanda komik bi olayımız oldu ferdi tayfurun bi parçasını çalıyoruz bayan sanatçı okuyor ve müşteri mikrofonu isteyince bayan kıramadı verdi adamdada ne şan dersi almış bilinmez ama mikrofona bağırınca biz adamı öldürüyorlar sandık beeeeeeeeeee diye bi ses :D

sizin başınızdan komik olaylar geçiyormu benim hemen hemen her gün geçiyor bi bağlamacı geldi dedik adın ne vallahi adımı bilmiyorum ama kısaca bana duran derler deyince biz birbirimizin suratına baktık şelpe çaldı ama daha sonra bağlama hiç ayar tutturamadı her gün telleri kopuyor bi gün suratıma sıçradı ben sandım vegaya bişeyler oluyor :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri